клиото ми го даваат со поголема опрема и бандажи, јарисот едноставно не го стига, иако ке има поголем мотор...
а логиката е баш оваа, јас како возам и како вози татко ми се 2 различни светови, светлосни години дури, и сега да ги дадам истите пари за 6-7 години стара кола со 100000 што некој ја возел којзнае каде и како едноставно не иде...оние што се година две стари ај некако, ма и тие не....седиштата се подобри на тие лимитед колку видов, сензори за назад ми се смешка за парите што ги бараат и не ми значат ништо, така да ке му дојде иста опрема
За старо едино ако ловам нешто за кое знам дека ќе лежам под него да го напраам пицикато, или да е олдсмобил некој како инвестиција толку...
Вистински пример, пријател купи голф 5 малку стар малку возен, и за добри пари....јебига траеше неполна година и рокна мотор, поправката беше колку колата, а не дека не ја гледавме пред да ја купи, и ја носевме по мајстори и све....и тоа таа немаше 100000 па сега види ти, има причина зошто несакам стари.....сите мајстори се колнеа дека ништо не и фали дека ќе ја вози уште 10 години без проблем, коцка беше што да кажам