Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Од ТопТрејд нафтичкава пали чакмак на -8. Потрошувачката нема шанси да се измери, заради различни стилови на возење од времево. Тоа најубаво на отворен пат. Лукоил дефинитивно ке ги рипнам преку зима.
Цитат: Vladeee на 26 Февруари 2018, 13:50:12 pmОд ТопТрејд нафтичкава пали чакмак на -8. Потрошувачката нема шанси да се измери, заради различни стилови на возење од времево. Тоа најубаво на отворен пат. Лукоил дефинитивно ке ги рипнам преку зима.Јас после еден извозен резервоар од Топтрејд се вративна Макпетрол. Ќе се задржам на Макпетрол, може е субјективно ама некако колата ми работи подобро на ладно.
Цитат: bramovsk на 06 Март 2018, 18:12:15 pmЦитат: Vladeee на 26 Февруари 2018, 13:50:12 pmОд ТопТрејд нафтичкава пали чакмак на -8. Потрошувачката нема шанси да се измери, заради различни стилови на возење од времево. Тоа најубаво на отворен пат. Лукоил дефинитивно ке ги рипнам преку зима.Јас после еден извозен резервоар од Топтрејд се вративна Макпетрол. Ќе се задржам на Макпетрол, може е субјективно ама некако колата ми работи подобро на ладно. Од која пумпа точеше, се сеќаваш?Мислам на Топ Трејд кој бр. пумпа?
После 11 000 км извозени на плин. Проблемот за непрефрлање било поради нечист плин, а редовно си точам на макпетрол. Дали може лукоил има подобср плин оти по приватниве во мој тетовски крај не ми се ризикува 😂
Топ Трејд мислите на Gulf ?