Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
За едно балонче 5 литри ракија ... знам дека меѓу по квалитетни е од таму па и неготино велес без збор тоа мислев ако некој има доаѓа накај ск да донеси, да не одам стрикно за тоа ако патот ме однесе со сигурност ке земам но сега за сега не одам,5литри ко за проба ...
Купи паркинг рампа, и најди од комшии малку цeмент/песок. Избетонирај коцка во земјата, и стави ја рампата.
Комшијава намерно ја паркира колата тука, многу пати ме блокира да не можам да влезам/излезам од гаража. Точно сељакот се залепил пред мојата гаража, па мора мојата кола да биде надвор. Во други случаеви "се крие" дома, сум одел да му укажам дека тоа не е во ред, но никој не излезе од вратата. Чаре освен вандализам? Пајак ќе помогни тука?(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Мада повеќе зачести ова откако му ги украдоа сите 4 раткапни пред зграда, знае дека тој простор е обезбеден со камери.