Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Гаражите ми личат како дивоградби, кои што општината треба да ги турни. Така да мислам и немаш некој основ да викаш пајак или да се буниш.
Ми треба помош. Каде во Скопје/околина би можел да тестирам потегања 0-100км/х безбедно?
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)И во ниедно време се случуваат бељи.Всушност, баш тогаш се случуваат... поради наведената причина/размислување.
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: Jimny на 04 Октомври 2024, 09:23:26 amВелес,Неготино,Кавадарци или некој друг да има потребно ми е 5литри домашна ракија (купувам) онака пивка домаќинска не од тие јаките препечувани 5Х200 =1000 ден Подигање Скопје благодарам @pirat_07 Како стоиме
Велес,Неготино,Кавадарци или некој друг да има потребно ми е 5литри домашна ракија (купувам) онака пивка домаќинска не од тие јаките препечувани 5Х200 =1000 ден Подигање Скопје благодарам