Автор Тема: VW Passat CC 2013 Facelift  (Прочитано 21673 пати)

Отсутен DimitarMK

• Редовен
  • Пораки: 1914
Одг: VW Passat CC 2013 Facelift
« Одговори #30 на: 17 Јануари 2012, 18:12:52 pm »
Предницата воопшто не ми се свиѓа, фаровите ми се преобични, а маската е гломазна. А газето и е ТОП, предобро! :D

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #31 на: 17 Јануари 2012, 18:33:26 pm »
Што е тоа ма немој?
Можиш да ми го детализираш?

Sto da ti detaliziram?
Si cul za  Audi R8, 1955 Mercedes 300 SL, 2011 Astra GTC, VW Scirocco, 1998 BMW 850 CSI, Mercedes SL 65 Brabus...
Se ti e jasno. :)

Види ти можеби си ги сакаш тие автомобили и ти се убави. На некој друг човек од некое друго место, убав му е IMT 539 и крава.

Ама тоа не кажува ништо за дизајнот и уметноста на Германија.
Дали имаш прочитано некоја книга за уметност? Дали си бил на предавање во врска со уметност? Од каде можиш да ми тврдиш дека ова што го кажуваш горе дека е факт?
Ако живееме според твоите убедувања, ќе треба сите дома да имаме слики од мустанг и чарџер од 70 год и да возиме некој Опел од 90 та година.... така?

Haha...sega za germanska umetnost ke zborime?
Ok.

Валтер Де Силва неќе да е немац ;D

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7385
« Одговори #32 на: 17 Јануари 2012, 18:51:42 pm »
Хмммм... на прв поглед,повеќе ми се свиѓа сегашната верзија :) на втор-во живо... незнам како ќе биде/

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11741
  • Архитект
« Одговори #33 на: 17 Јануари 2012, 18:57:44 pm »
Што е тоа ма немој?
Можиш да ми го детализираш?

Sto da ti detaliziram?
Si cul za  Audi R8, 1955 Mercedes 300 SL, 2011 Astra GTC, VW Scirocco, 1998 BMW 850 CSI, Mercedes SL 65 Brabus...
Se ti e jasno. :)

Види ти можеби си ги сакаш тие автомобили и ти се убави. На некој друг човек од некое друго место, убав му е IMT 539 и крава.

Ама тоа не кажува ништо за дизајнот и уметноста на Германија.
Дали имаш прочитано некоја книга за уметност? Дали си бил на предавање во врска со уметност? Од каде можиш да ми тврдиш дека ова што го кажуваш горе дека е факт?
Ако живееме според твоите убедувања, ќе треба сите дома да имаме слики од мустанг и чарџер од 70 год и да возиме некој Опел од 90 та година.... така?

Haha...sega za germanska umetnost ke zborime?
Ok.

Убаво што ги спомна Бетовен и Бах. Ајде сега најди некој уметник што прави визуелни дела. Не на слух. А и доста интересна работа за германската музика. После  ерата на бетовен и бах, германија тешко дека има извадено нешто квалитетно во музички аспект. ;D ;D ;D

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8532
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #34 на: 17 Јануари 2012, 19:05:52 pm »
Италија на пример не ни учествува на Еровизија. Пoнижувачки им е :D

Си имаат они свој San Remo ;D

Отсутен stig

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 933
« Одговори #35 на: 17 Јануари 2012, 19:12:51 pm »
Што се буниш бе осмица како грк во апс ;D не сака секој вселенски бродови со спојлерчиња и расфрлани линии ЦЦто е елегантно купе а и осталум затоа постојат мал милион модели на возила ако сакаа сите исто ќе возевме сите ист автомобил, а тоа дека германците немале напраено добар дизајн на возило не знам од кај го ископа да не живееш ти на месечина па не си видел.

Отсутен Возач

• Почетник
  • *
  • Пораки: 8
« Одговори #36 на: 17 Јануари 2012, 20:23:07 pm »
Проверена работа, дизајн со чисти линии, класичен стил, тука нема утка. Фолксваген секогаш игра на таа карта. Ништо спектакуларно, а сепак привлечно и елегантно.
Ми се допаѓа недворешноста, атрактивна појава......

Отсутен NeVeNR

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 983
« Одговори #37 на: 17 Јануари 2012, 20:37:08 pm »
Нешто актуелно во последно време од Германците или сега ќе кажете дека и тоа не е од Германец  ::)
Зини да ти кажу.

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8124
  • Rural fuckin society - we live in!!!
« Одговори #38 на: 17 Јануари 2012, 20:59:24 pm »
Убав е, ок е, претходниот модел напред е поубав!

ЦЦ е, не фали малку туку фали МНООГУУУ повеќе храброст во дизајнот, премногу е обичен!

Колку што му фали храброст на дизајнот надвор општо, барем уште 3 пати по толку му фали храброст на дизајнот на воланот!

И за крај: Де ставете слика од ентериер со ДСГ или нешто друго пред да повратам од рачката на мењачот!!!

Како беше... Фала и пријатно  ;D

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
« Одговори #39 на: 17 Јануари 2012, 21:05:27 pm »

ЦЦ е, не фали малку туку фали МНООГУУУ повеќе храброст во дизајнот, премногу е обичен!

Колку што му фали храброст на дизајнот надвор општо, барем уште 3 пати по толку му фали храброст на дизајнот на воланот!

И за крај: Де ставете слика од ентериер со ДСГ или нешто друго пред да повратам од рачката на мењачот!!!

Стави ти некоја слика,да видиме што направила Ланчиа,и кој модели ги има и колку се добри :D
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Отсутен pirat_07

• Легенда
« Одговори #40 на: 17 Јануари 2012, 21:13:05 pm »

Стави ти некоја слика,да видиме што направила Ланчиа,и кој модели ги има и колку се добри :D
Вагенисти, толку сте искомплексирани дури и кога ќе се пофали некој модел на ВЊ кењате.
А толку малку замерки дадов за пасатов, како за препотенто мрсолаво гермаманско самобендисано возило дури и премногу е добар.
Ланчиа и дизајнерски и како сакаш Јове, била и ќе биде поубава и подобра од ВЊ за мене, твоите комплекси и гордост ќе те спречат да осетиш кола, уживај си во тракторчето ;D

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11741
  • Архитект
« Одговори #41 на: 17 Јануари 2012, 21:14:41 pm »
Што се буниш бе осмица како грк во апс ;D не сака секој вселенски бродови со спојлерчиња и расфрлани линии ЦЦто е елегантно купе а и осталум затоа постојат мал милион модели на возила ако сакаа сите исто ќе возевме сите ист автомобил, а тоа дека германците немале напраено добар дизајн на возило не знам од кај го ископа да не живееш ти на месечина па не си видел.

Незнам јас не се бунам, се ми е јасно. А ти да не живееш на месечина или во облаци па што гледаш дека германците имаат убави коли? Ајде најди ми е колку германски коли добиле награда за убав дизајн ?

Зошто во тие 100 најубави коли на сите времиња, што ги поставив, не се застапени многу германците?

И кој рече дека треба да сакате коли како свемирски бродови и со спољери на сите страни? Citroen DS  нема ништо од тоа, па пак е една од најубавите коли. Алфа ромео 8c исто така, не личи на свемирски брод, па пак една од најубавите коли на светот.

Отсутен Jove

• Сениор
« Одговори #42 на: 17 Јануари 2012, 21:17:09 pm »

Вагенисти, толку сте искомплексирани дури и кога ќе се пофали некој модел на ВЊ кењате.
А толку малку замерки дадов за пасатов, како за препотенто мрсолаво гермаманско самобендисано возило дури и премногу е добар.
Ланчиа и дизајнерски и како сакаш Јове, била и ќе биде поубава и подобра од ВЊ за мене, твоите комплекси и гордост ќе те спречат да осетиш кола, уживај си во тракторчето ;D
Ова е капиталот на Волксваген,кој е капиталот на Ланчиа освен што е продадена душа ???
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Отсутен pirat_07

• Легенда
« Одговори #43 на: 17 Јануари 2012, 21:21:49 pm »
Јас возам Ланчиа без капитал.
Ти возиш трактор со капитал.

Ок 2:0 за тебе  ;D

Отсутен Jove

• Сениор
« Одговори #44 на: 17 Јануари 2012, 21:29:51 pm »
Јас возам Ланчиа без капитал.
Ти возиш трактор со капитал.

Ок 2:0 за тебе  ;D

Па и твојата е трактор,баш би сакал да имам можност да се пуштиме без тоа чипот твој,иако твојата е 2,4