Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Druze..Ne treba da si ekspert za dizajn za da znaes deka ova e ubavo.http://www.automobilemag.com/features/awards/0802_2008_audi_r8_design_of_the_year/index.html
Цитат: Deni на 18 Јануари 2012, 09:09:14 am(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Вчера ги покажував сликиве на полувреме, со подотворени усти останаа сите. А бе Дени, стварно е убав пасатов, нема збор.Си имал да речеме ауди 98г и го купуваш овој пасатов 40+ к еурос и си стенкаш од среќа и влеваш внатре, седнуваш: Oh Yeaahh, палиш се фаќаш за мењач: Ooohh Shit... Знам дека има и поинакви изданија со поинакви рачки ама факт е дека и оваа грдата е во игра, а не треба да биде. Зошто не се плука по бандажот или остало?Треба ли во вакво ауто да стои нешто старо и грдо???ТОЛКУ.
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Вчера ги покажував сликиве на полувреме, со подотворени усти останаа сите.
Па ти беше тој што нападна германски дизајн комплетно.
Цитат: pirat_07 на 18 Јануари 2012, 11:29:36 amЦитат: Deni на 18 Јануари 2012, 09:09:14 am(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Вчера ги покажував сликиве на полувреме, со подотворени усти останаа сите. А бе Дени, стварно е убав пасатов, нема збор.Си имал да речеме ауди 98г и го купуваш овој пасатов 40+ к еурос и си стенкаш од среќа и влеваш внатре, седнуваш: Oh Yeaahh, палиш се фаќаш за мењач: Ooohh Shit... Знам дека има и поинакви изданија со поинакви рачки ама факт е дека и оваа грдата е во игра, а не треба да биде. Зошто не се плука по бандажот или остало?Треба ли во вакво ауто да стои нешто старо и грдо???ТОЛКУ.Кога сме кај старо, незнам дали си запознаен дека најновата Ланчиа Тема(2012) е на платформа од 1996 година од Mercedes W210. А за мењачот, па да не е убав но не е ни до толку грда за да те одврати од купување на оваа кола. Мене лично предходникот ми беше подобар однапред, овој малце како да го уназадиле напред не е више толку привлечен барем за мене, додека пак одназад е подобар. Се на се како пакет ми се свиѓа. А и цената е доста под 40, супер опремен се зима за 31-32 што е далеку помалце од 40к+
Цитат: pirat_07 на 18 Јануари 2012, 11:29:36 amЦитат: Deni на 18 Јануари 2012, 09:09:14 amВчера ги покажував сликиве на полувреме, со подотворени усти останаа сите. А бе Дени, стварно е убав пасатов, нема збор.Си имал да речеме ауди 98г и го купуваш овој пасатов 40+ к еурос и си стенкаш од среќа и влеваш внатре, седнуваш: Oh Yeaahh, палиш се фаќаш за мењач: Ooohh Shit... Знам дека има и поинакви изданија со поинакви рачки ама факт е дека и оваа грдата е во игра, а не треба да биде. Зошто не се плука по бандажот или остало?Треба ли во вакво ауто да стои нешто старо и грдо???ТОЛКУ.Кога сме кај старо, незнам дали си запознаен дека најновата Ланчиа Тема(2012) е на платформа од 1996 година од Mercedes W210. А за мењачот, па да не е убав но не е ни до толку грда за да те одврати од купување на оваа кола. Мене лично предходникот ми беше подобар однапред, овој малце како да го уназадиле напред не е више толку привлечен барем за мене, додека пак одназад е подобар. Се на се како пакет ми се свиѓа. А и цената е доста под 40, супер опремен се зима за 31-32 што е далеку помалце од 40к+
Цитат: Deni на 18 Јануари 2012, 09:09:14 amВчера ги покажував сликиве на полувреме, со подотворени усти останаа сите. А бе Дени, стварно е убав пасатов, нема збор.Си имал да речеме ауди 98г и го купуваш овој пасатов 40+ к еурос и си стенкаш од среќа и влеваш внатре, седнуваш: Oh Yeaahh, палиш се фаќаш за мењач: Ooohh Shit... Знам дека има и поинакви изданија со поинакви рачки ама факт е дека и оваа грдата е во игра, а не треба да биде. Зошто не се плука по бандажот или остало?Треба ли во вакво ауто да стои нешто старо и грдо???ТОЛКУ.
Вчера ги покажував сликиве на полувреме, со подотворени усти останаа сите.
Немаше за што, па се фати за рачката на мењачот?Сериозно?Јас разбирам оправдано мрчење, ама мрчење колку да се мрчи..
Абе пасатов е осдличен, лимузина на највисоко ниво. Вожња не ни сумљам дека има пекрасна. Ова е за господин чоек. Мене ми праи ќеиф.
Јас кога гледав барем, беше поефтина од 3ка и Ц класа за мин. 2000еу со проближно иста опрема
За вагенистите значи е мрчење ако кажеш дека модел на ВЊ е убав, ама дека тој мал детал не заслужува шанса во таква убава кола да ја грди???