Автор Тема: VW Passat CC 2013 Facelift  (Прочитано 21664 пати)

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8124
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Одг: VW Passat CC 2013 Facelift
« Одговори #45 на: 17 Јануари 2012, 22:02:52 pm »
Јас возам Ланчиа без капитал.
Ти возиш трактор со капитал.

Ок 2:0 за тебе  ;D

Па и твојата е трактор,баш би сакал да имам можност да се пуштиме без тоа чипот твој,иако твојата е 2,4
Не ми е предизвик да се тркам мада те јадам и без чипот ама не ми значи ништо и ако се тркаме и да те победам и обратно, не гледам поента да се тркам.
Трактор е особина на твојата кола поради суспензијата и подвозјето и седиштата што предизвикуваат реума, ишијас и остало... згора на сето тоа и седење на задно седиште про 120 км/х како у кабриолет да се возиш. Секогаш сум кажувал дека вњ до 2000г е само еден квалитетен мотор, кола никако! Не се пали, не е толку брз...

Во 2028 година, ауди и вњ 97г генерација ќе се пофалат - гледај каква рачка за мењач дизајниравме, а вњ и ауди 2013г генерациски ќе можат само да кажат дека успешно го префрлаат во годините.
Зар треба да платиш толку пари за таква кола и на се фино да стрчи некој к*р никаков...

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54985
  • Махер
« Одговори #46 на: 17 Јануари 2012, 22:04:51 pm »
Ne zabegavaj drugar pirat... Ne zabegavaj...

Отсутен pirat_07

• Легенда
« Одговори #47 на: 17 Јануари 2012, 22:07:01 pm »
Ne zabegavaj drugar pirat... Ne zabegavaj...
А бе само некој ситен детаљ ми посмета и војна.
Зар нема да се сложиш за рачката на менувачот?

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
« Одговори #48 на: 17 Јануари 2012, 22:40:40 pm »
Јас возам Ланчиа без капитал.
Ти возиш трактор со капитал.

Ок 2:0 за тебе  ;D

Па и твојата е трактор,баш би сакал да имам можност да се пуштиме без тоа чипот твој,иако твојата е 2,4
Не ми е предизвик да се тркам мада те јадам и без чипот ама не ми значи ништо и ако се тркаме и да те победам и обратно, не гледам поента да се тркам.
Трактор е особина на твојата кола поради суспензијата и подвозјето и седиштата што предизвикуваат реума, ишијас и остало... згора на сето тоа и седење на задно седиште про 120 км/х како у кабриолет да се возиш. Секогаш сум кажувал дека вњ до 2000г е само еден квалитетен мотор, кола никако! Не се пали, не е толку брз...

Во 2028 година, ауди и вњ 97г генерација ќе се пофалат - гледај каква рачка за мењач дизајниравме, а вњ и ауди 2013г генерациски ќе можат само да кажат дека успешно го префрлаат во годините.
Зар треба да платиш толку пари за таква кола и на се фино да стрчи некој к*р никаков...

Извини,незнаев дека овие РЕКАРО седишта,не се удобни за седење

Ова е мој последен ОТ на темава !

Зеро БРИШИ !
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Отсутен Dzo

• Сениор
  • Пораки: 3030
  • GTI®
« Одговори #49 на: 17 Јануари 2012, 23:00:35 pm »
се напали ко од таткаму да е ланчиа .. кој возел знае што е добро ;) повеќе VW групација се вози во ит него ли ланчијана .. ;)

pirat едноставно не го купувај  бе брат :)

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
« Одговори #50 на: 17 Јануари 2012, 23:03:03 pm »

Убаво што ги спомна Бетовен и Бах. Ајде сега најди некој уметник што прави визуелни дела. Не на слух. А и доста интересна работа за германската музика. После  ерата на бетовен и бах, германија тешко дека има извадено нешто квалитетно во музички аспект. ;D ;D ;D

Seriozno ova? ;D
Germans have played a leading role in the development of classical music. Many of the best classical musicians such as Bach, Handel, Haydn, Beethoven, Schubert, Schumann, Brahms, Wagner, Mahler, or Schoenberg  were German.

Denes verojatno si slusnal koj e Hans Zimmer.
Ako ne, tuka e wiki.

Mozda si po upaten za slikarstvo i arhitektura..ne znam..ali  za muzika si definitivno dupka. ;D

Отсутен Dzo

• Сениор
  • Пораки: 3030
  • GTI®
« Одговори #51 на: 17 Јануари 2012, 23:25:51 pm »

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20663
« Одговори #52 на: 17 Јануари 2012, 23:26:32 pm »
Не бе, не забегавте многу ;D
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16719
  • Keep it 100
« Одговори #53 на: 17 Јануари 2012, 23:27:17 pm »
ТЕПАЧКА!    ТЕПАЧКА!   ;D

Отсутен pirat_07

• Легенда
« Одговори #54 на: 18 Јануари 2012, 00:06:19 am »
се напали ко од таткаму да е ланчиа .. кој возел знае што е добро ;) повеќе VW групација се вози во ит него ли ланчијана .. ;)

pirat едноставно не го купувај  бе брат :)
Не бе нема шанси да купам, на Зеро е еден редок кој заслужува убаво мислење и овој пасат цц.

А шо мења дали е од татко ми Ланчиата? Баш јас ја одбрав по мој вкус.
Баш тука сте празни вие вагенистите, татко ви ви кажал да го купите.

Баш го пофалив, имав мислење / замерка за рачката на мењачот која е истата од 1997г од ауди и мр. Јове се попали...

А бре вие што немате ВЊ не смеете ни да го фалите, ќе се налутат вагенистите ;D
Олллл мајти ВЊ, сори мајти ВЊ.

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11741
  • Архитект
« Одговори #55 на: 18 Јануари 2012, 00:44:20 am »

Убаво што ги спомна Бетовен и Бах. Ајде сега најди некој уметник што прави визуелни дела. Не на слух. А и доста интересна работа за германската музика. После  ерата на бетовен и бах, германија тешко дека има извадено нешто квалитетно во музички аспект. ;D ;D ;D

Seriozno ova? ;D
Germans have played a leading role in the development of classical music. Many of the best classical musicians such as Bach, Handel, Haydn, Beethoven, Schubert, Schumann, Brahms, Wagner, Mahler, or Schoenberg  were German.

Denes verojatno si slusnal koj e Hans Zimmer.
Ako ne, tuka e wiki.

Mozda si po upaten za slikarstvo i arhitektura..ne znam..ali  za muzika si definitivno dupka. ;D

Јас незнам дали се инаетиш со сила или стварно не читаш постови ? Како и да е. Секоја чест за музиката која е производ од Германија во период од 17 - 18 век. Арно ама во времето кое е битно за развивање на дизајнот на автомобили германците не играат некоја битна улога во музичкиот свет. Секако дека ќе има исклучоци, ама никогаш немале музичари како што имале Британија и Уса во 50-60-70-80 год. од минатиот век.

Јас не се разбирам многу во музика како тебе нормално, ама пак не мора ти да се правиш дека знаеш се за дизајн. Или барем дека знаеш и нешто за дизајн.

Модератори знам дека сме многу во оф топик, можи ова се да се бриши.
Фала многу пријатно.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
« Одговори #56 на: 18 Јануари 2012, 01:04:34 am »
Druze..Ne treba da si ekspert za dizajn za da znaes deka ova e ubavo.:)

http://www.automobilemag.com/features/awards/0802_2008_audi_r8_design_of_the_year/index.html
« Последно менување: 18 Јануари 2012, 02:03:11 am Stratro »

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
« Одговори #57 на: 18 Јануари 2012, 02:52:40 am »
Многу многу глупави постови се изначитав...едноставно колата е супер бе...тука муабети ваков дизајн таков дизајн без храброст без муда...абе не зезајте, колги ги нејќам VW они пак се поим за кола у сите можни аспекти, коа ќе спомнеш кола, поим за кола е VW..ова е стварно убавко...Видовме "храброста" у дизајнот каде може да оди, на пример со хонда Цивик новата, катастрофа ебати храброста...или фокусот, супер од напред и катастрофа задница, рено меган се се тоа храбри дизајнери...глупости...сите ние дизајнери станавме за 2 саати...абе едноставно убаво МИ Е или НЕ МИ Е....Ако на некој му се сиѓа ланчиа нека вози, некој алфа некој, форд некој хјундаи, ама не зборете како колава е катастрофа и нема храбар дизајн, абе ајде
И не ми е јасно од кога Италијанците и Французите биле незнам што у дизајн...сеисто...Сите си имаат своја убавина Сите!

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54985
  • Махер
« Одговори #58 на: 18 Јануари 2012, 09:09:14 am »

Вчера ги покажував сликиве на полувреме, со подотворени усти останаа сите. :)

П.С. Остали дефиниции.

Отсутен pirat_07

• Легенда
« Одговори #59 на: 18 Јануари 2012, 11:29:36 am »
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Вчера ги покажував сликиве на полувреме, со подотворени усти останаа сите. :)
А бе Дени, стварно е убав пасатов, нема збор.
Си имал да речеме ауди 98г и го купуваш овој пасатов 40+ к еурос и си стенкаш од среќа и влеваш внатре, седнуваш: Oh Yeaahh, палиш се фаќаш за мењач: Ooohh Shit...
Знам дека има и поинакви изданија со поинакви рачки ама факт е дека и оваа грдата е во игра, а не треба да биде. Зошто не се плука по бандажот или остало?

Треба ли во вакво ауто да стои нешто старо и грдо???

ТОЛКУ.