Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Баш ме интересира што ќе направи Симо, ме фаќа мисла и јас да ставам нешто како 60+ литри.До Плимонт.Сега имам 40 литри во рез.тркало, доколку го мењам, дали има опција да се откупи сегашниот а јас да ставам поголем.Односно сегашниот(40 литра во рез.тркало) плус доплата за поголем во рез.тркало.
Дечки, ситуацијава со цениве на горивата е таква да дури и јас ( конзервативен Алфиста ) помислувам на плин, дали може тоа срање да се извади кога ќе зеам Алфица дизел ?
Имам прашање за две возила за монтирање на плински уред.1. Форд Фокус мк1 1.6 зетек2. Шкода Октавија 1.4 80кс 2008.Цени, искуства, ваши препораки...... ?
Me interesira kakov model na plinski ured preferirate za opel astra G 2000g 1.4 motor?? I dali ima popust za clenovite na carclub.?
Цитат: Mikroos на 01 Мај 2012, 21:54:30 pmMe interesira kakov model na plinski ured preferirate za opel astra G 2000g 1.4 motor?? I dali ima popust za clenovite na carclub.?Воедно, и јас сакам да прашам колку ке кошта вградување на плински уред на Astra G 1.6 16V 2002 година?
Плимонт, колку чини вградување на плински уред на Yugo 45, мислам дека е '99, со најголемата боца што ја имате? Не е никаква зезанција, стариот не сака да го смени Yugo-то, па да му олеснам на буџетот колку се може ....
Pozdrav.Kako se pokaza lancer 1.5 2009-2010g i dali za niv e potrebno podmackuvanje na ventili.