Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ретко се користи... Пред 2/3 месеци му ставив уље (моторно) и ок си беше до пред 1 недела.. Него што се користи општо за подмачкување ? двотактол ? Сакам и на фиќото да подмачкам сајли едно друго, сиротото 5 години така стои... пред 1 година го провозев и толку беше, чека подобри денови
Колата ја купив со кука.Еден ме удри од назад,фала богу да не беше куката браникот партал ќе ми го направешеЕвро кука е.Вчера пробав да ја извадам неќе.Ја прснав со ВД неќеше пак,на крај и чеканот и го удрив пак неќе да излезе.А не е заварена.Чаре како да ја извадам или да си ја возам така,ама ја нема пишано во сообраќањата или нема потреба
Мислам дека треба и атест да имаш за кука. Башка, имаше нешто специфично во врска со незгода, кога едното возило има кука, али да бидам искрен, немам детали во врска со истото. Можда некој со повеќе познавање на проблематиката ќе се јави да каже.
Каде се наоѓа петиот автотмат на Фиат Пунто мк2
Цитат: Mercury на 08 Ноември 2016, 11:17:41 amКолата ја купив со кука.Еден ме удри од назад,фала богу да не беше куката браникот партал ќе ми го направешеЕвро кука е.Вчера пробав да ја извадам неќе.Ја прснав со ВД неќеше пак,на крај и чеканот и го удрив пак неќе да излезе.А не е заварена.Чаре како да ја извадам или да си ја возам така,ама ја нема пишано во сообраќањата или нема потреба Земи поголем чекан токмак асолен и ке излези или куката или комплет. ЦитатМислам дека треба и атест да имаш за кука. Башка, имаше нешто специфично во врска со незгода, кога едното возило има кука, али да бидам искрен, немам детали во врска со истото. Можда некој со повеќе познавање на проблематиката ќе се јави да каже.Треба да имаш атест за кука,и кога не се користи куката односно кога не влечеш приколка треба да ти биди извадена.Во овој случај Меркури е крив (изгледа) пошо не влечел приколка ама незнам каква одговорност треба да сноси.Дали имаше казна за тоа или нешто друго не сум сигурен.
Цитат: MecheTo на 08 Ноември 2016, 12:49:52 pmЦитат: Mercury на 08 Ноември 2016, 11:17:41 amКолата ја купив со кука.Еден ме удри од назад,фала богу да не беше куката браникот партал ќе ми го направешеЕвро кука е.Вчера пробав да ја извадам неќе.Ја прснав со ВД неќеше пак,на крај и чеканот и го удрив пак неќе да излезе.А не е заварена.Чаре како да ја извадам или да си ја возам така,ама ја нема пишано во сообраќањата или нема потреба Земи поголем чекан токмак асолен и ке излези или куката или комплет. ЦитатМислам дека треба и атест да имаш за кука. Башка, имаше нешто специфично во врска со незгода, кога едното возило има кука, али да бидам искрен, немам детали во врска со истото. Можда некој со повеќе познавање на проблематиката ќе се јави да каже.Треба да имаш атест за кука,и кога не се користи куката односно кога не влечеш приколка треба да ти биди извадена.Во овој случај Меркури е крив (изгледа) пошо не влечел приколка ама незнам каква одговорност треба да сноси.Дали имаше казна за тоа или нешто друго не сум сигурен.Ми го направија браникот барем Ама тој шо ме чукна беше пијан земја-земја,па уште полиција да викневме и толку ќе беше