Автор Тема: Авијација  (Прочитано 168706 пати)

Присутен Jimny

• Редовен
  • Пораки: 2229
  • Skriven i ćutljiv crv rešeta moćno drvo.
Одг: Авијација
« Одговори #1140 на: 30 Јануари 2025, 12:03:41 pm »
Класична местенка и дестабилизација кон  Трамп, бидејки кажа се ке објави за кенеди и етц.. и многу други работи жално што невини луѓе настрадаа, но ова е само сигнал да седи мирен ...

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7107
« Одговори #1141 на: 30 Јануари 2025, 18:03:11 pm »
Мене човеков ми отвори очи, не знам за вас....

Отсутен miksi

• Редовен
  • Пораки: 1436
« Одговори #1142 на: 31 Јануари 2025, 10:43:59 am »
Класична местенка и дестабилизација кон  Трамп, бидејки кажа се ке објави за кенеди и етц.. и многу други работи жално што невини луѓе настрадаа, но ова е само сигнал да седи мирен ...

Да и мене така ми личи, ако се знае фактот дека америчка војска тренира камикази и по потреба ги пушта да се акнат некаде.

Присутен Jimny

• Редовен
  • Пораки: 2229
  • Skriven i ćutljiv crv rešeta moćno drvo.
« Одговори #1143 на: 31 Јануари 2025, 10:58:55 am »

Да и мене така ми личи, ако се знае фактот дека америчка војска тренира камикази и по потреба ги пушта да се акнат некаде.

Работев за приватна компанија  контрактор(и)- кои се подржани од владини буџети на уса, вклучувајки војска,приватни изведувачи ширум светот независно балтик,европа,блиски исток,америка и етц...Тие си имаат истрасирано пат во наредни минимум 20 години не зависно кој и да биде прв човек на уса,но со маск и трамп ке има тектонски пореметувања во нивните бизниси глоблано и нормално обичниот како и секогаш страда.од 2019 -2024 што се не се случи од тестирања што може и што може од невозможно да стане нормално.

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14050
« Одговори #1144 на: 31 Јануари 2025, 14:32:45 pm »

Така е Џимни...

Овие од контролна кула му викаат „Го гледаш ли авионот?“ овој од хеликоптерот вика „Го гледам, јас преземам одговорност да го заобиколам“ и намерно отиде да удри во него.

Се е масло на deep state да го урнат рејтингот на Трамп и Маск.

А разбра ли дека пуштале UHF сигнали пред да се случи несреќава. Цела Америка се жалела на главоболка. Единствено со алумниумска фолија, да си направиш онакво капче, да не ти влијае да правиш глупости.

Тешко на тие па што се вакцинираа. Сега се излезе на виделина!

Отсутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 5623
« Одговори #1145 на: 31 Јануари 2025, 15:48:49 pm »
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html