Автор Тема: Франкфуртски Саем за Автомобили 2011  (Прочитано 10804 пати)

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22217
Одг: Франкфуртски Саем за Автомобили 2011
« Одговори #30 на: 15 Септември 2011, 13:56:57 pm »
Postar koncept..

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10944
  • 430i
« Одговори #31 на: 16 Септември 2011, 01:53:23 am »
Eden drugar e sega u frankvurt na majna :) ama skupo mu bilo da odi na saem,50 eur bilo dnevna karta.

stvarno e skupo ama moznosta da se vidat SITE najnovi modeli ne se propusta,baska saem u frankfurt e saem bre a ne kako nasiov....

Пониски се цените, требало да се распраша. Штета за смешни пари што го испушта ова.
http://www.iaa.de/en/

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43640
  • Il Moderatore
« Одговори #32 на: 16 Септември 2011, 09:22:48 am »
Maserati Kubang

]http://3.bp.blogspot.com/-KJnWTra1NoI/Tm9SJTZsi0I/AAAAAAAFA6Q/iciwUlS2hMs/s800/Maserati-Kubang-SUV-4.jpg

Освен името што ми е чудно, интересно изгледа. Ова се скици, а официјални фотографии би требало да има денес или утре. Базирано е на платформата на Jeep Cherokee / Dodge Durango, кои се пак базирани на Mercedes ML.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен FilipM

• Сениор
  • Пораки: 3999
  • Turbo
« Одговори #33 на: 16 Септември 2011, 09:33:49 am »
I’m so mean, I make medicine sick

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54948
  • Махер
« Одговори #34 на: 16 Септември 2011, 11:48:45 am »
Господи прости им на Масерати, не се они криви, парата ги натера.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #35 на: 16 Септември 2011, 12:30:27 pm »

јбг, порше се криви....

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен cuoresportivo159

• Сениор
  • Пораки: 4194
« Одговори #36 на: 16 Септември 2011, 12:37:51 pm »

јбг, порше се криви....
hahaahahahahahahahahahahahahahahah
Alfa Romeo 166 is one of only three cars that have "that special thing" !!! 
-J.Clarkson

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
« Одговори #37 на: 16 Септември 2011, 15:47:49 pm »

јбг, порше се криви....
хахахах +1 значи многу ми се одвратни више овие идиотски поинтлесс изведби на кобожем СУВ возило, аман бе да му ебам мајката, секоја кола почнаа да ја огрдуваат да ја потрекваат малце и да ја праат СУВ, Q3,Q5,Q7 каде бе ауди СУВ, или пак X6 тоа е се само тоа што треба да биде не е, се изгуби поентата во оваа класа на возила се знае Х5, МЛ, Г, ланд и ренџ ровер, туарег, ланд крузер и Х3 можеби донекаде, сите останати у канта. ај можеби заборив некој, али не е тоа темата на муабет. муабетот е дека на саемов ниедно убаво ебано ауто не видов, срање до срање, алфата вади ситуација и толку.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #38 на: 16 Септември 2011, 19:26:13 pm »

јбг, порше се криви....
хахахах +1 значи многу ми се одвратни више овие идиотски поинтлесс изведби на кобожем СУВ возило, аман бе да му ебам мајката, секоја кола почнаа да ја огрдуваат да ја потрекваат малце и да ја праат СУВ, Q3,Q5,Q7 каде бе ауди СУВ, или пак X6 тоа е се само тоа што треба да биде не е, се изгуби поентата во оваа класа на возила се знае Х5, МЛ, Г, ланд и ренџ ровер, туарег, ланд крузер и Х3 можеби донекаде, сите останати у канта. ај можеби заборив некој, али не е тоа темата на муабет. муабетот е дека на саемов ниедно убаво ебано ауто не видов, срање до срање, алфата вади ситуација и толку.
Кривецот го забораи:

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #39 на: 16 Септември 2011, 20:24:15 pm »

јбг, порше се криви....
Кривецот го забораи:

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Кривецот е ружен, Масератито е прва лига, а за кратко време и најдобар во класа.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29590
    • CARclub.mk
« Одговори #40 на: 16 Септември 2011, 20:27:09 pm »
Не би бил толку сигурен.. Во моментов во таа класа се BMW X5, Range Rover/Sport, Cayenne, Infiniti FX, Audi Q7 и компанија. Новиот Q7 доаѓа следната година, а се шпекулира и за теренец од Lamborghini.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #41 на: 16 Септември 2011, 20:29:27 pm »
Не би бил толку сигурен.. Во моментов во таа класа се BMW X5, Range Rover/Sport, Cayenne, Infiniti FX, Audi Q7 и компанија. Новиот Q7 доаѓа следната година, а се шпекулира и за теренец од Lamborghini.

Range Rover не би го ставил во таа класа, бидејќи само он е теренец по генетика.

А доколку Масератито е подобро од Cayenne нема потреба од Q7 знаејќи ја политиката на VW една платформа 5 марки.

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54948
  • Махер
« Одговори #42 на: 16 Септември 2011, 20:54:18 pm »

Range Rover не би го ставил во таа класа, бидејќи само он е теренец по генетика.

А доколку Масератито е подобро од Cayenne нема потреба од Q7 знаејќи ја политиката на VW една платформа 5 марки.
On zbori za rejndz sport, sto e daleku poeftino od rejndz roverot so pedigre.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #43 на: 16 Септември 2011, 23:09:02 pm »

Кривецот е ружен, Масератито е прва лига, а за кратко време и најдобар во класа.

Ружен или не, од него тргнаа спортските брендови да пловат во (по мене)лошите СУВ води.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #44 на: 17 Септември 2011, 07:45:29 am »
Ferrari 458 Spider debuts at Frankfurt

Alfa Romeo 4C Frankfurt

« Последно менување: 17 Септември 2011, 07:55:28 am Cuore Sportivo »