Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: DarthJe5us на 05 Ноември 2021, 13:33:59 pmЦитат: dbl.dzo на 05 Ноември 2021, 00:12:41 amПробував да убедам близок човек после продавање на Леон 2005та да си купи ваков некој примерок: https://reklama5.mk/AdDetails?ad=4059392. Дури бев спремен да му пишувам на @Borce-Fiat и да тркнеме до Струмица, сигурно се знае со нив.Ама ќе си земал Голф 6ка или Е90ка. Не знам ни што очекував, транзиција од VAG кон жабари е како промена на религија. П.С. Да го имаше соодветниот мотор, ќе ја купев јас, вака нишо од бизнисот.Одличен избор, боцкај го накај Е90.Како не ги баратам Баварциве, асистенција што да се внимава општо кај Е90ка, кои се слаби точки и слично. А поконкретно станува збор за Е90 2007 320D ~170hp. И јас да научам нешто
Цитат: dbl.dzo на 05 Ноември 2021, 00:12:41 amПробував да убедам близок човек после продавање на Леон 2005та да си купи ваков некој примерок: https://reklama5.mk/AdDetails?ad=4059392. Дури бев спремен да му пишувам на @Borce-Fiat и да тркнеме до Струмица, сигурно се знае со нив.Ама ќе си земал Голф 6ка или Е90ка. Не знам ни што очекував, транзиција од VAG кон жабари е како промена на религија. П.С. Да го имаше соодветниот мотор, ќе ја купев јас, вака нишо од бизнисот.Одличен избор, боцкај го накај Е90.
Пробував да убедам близок човек после продавање на Леон 2005та да си купи ваков некој примерок: https://reklama5.mk/AdDetails?ad=4059392. Дури бев спремен да му пишувам на @Borce-Fiat и да тркнеме до Струмица, сигурно се знае со нив.Ама ќе си земал Голф 6ка или Е90ка. Не знам ни што очекував, транзиција од VAG кон жабари е како промена на религија. П.С. Да го имаше соодветниот мотор, ќе ја купев јас, вака нишо од бизнисот.
Цитат: Deni на 05 Ноември 2021, 14:16:28 pmЦитат: Mikius на 05 Ноември 2021, 14:08:35 pmЈао, јао, јао Толку, доста е. Фино си пиша, си се возел топ било. Може да се возиш се споредува. Мондео, Инсигнија, Пасат управуваат ужасно споредено со било кое возило од премиум класата. Обични коли како што би пишал никола.
Цитат: Mikius на 05 Ноември 2021, 14:08:35 pmЈао, јао, јао Толку, доста е.
Јао, јао, јао
Цитат: dbl.dzo на 05 Ноември 2021, 14:35:40 pmЦитат: DarthJe5us на 05 Ноември 2021, 13:33:59 pmЦитат: dbl.dzo на 05 Ноември 2021, 00:12:41 amПробував да убедам близок човек после продавање на Леон 2005та да си купи ваков некој примерок: https://reklama5.mk/AdDetails?ad=4059392. Дури бев спремен да му пишувам на @Borce-Fiat и да тркнеме до Струмица, сигурно се знае со нив.Ама ќе си земал Голф 6ка или Е90ка. Не знам ни што очекував, транзиција од VAG кон жабари е како промена на религија. П.С. Да го имаше соодветниот мотор, ќе ја купев јас, вака нишо од бизнисот.Одличен избор, боцкај го накај Е90.Како не ги баратам Баварциве, асистенција што да се внимава општо кај Е90ка, кои се слаби точки и слично. А поконкретно станува збор за Е90 2007 320D ~170hp. И јас да научам нешто Ланче, DPF, ременица, термостати(ЕГР и главен), грејачи и релеј...рачки за врати внатрешни, екранче на радио.
Цитат: Molec на 05 Ноември 2021, 10:12:23 am525i, 530i се супер удобни лимузини за тепање километража. 6таците се буквално безшумни на автопат, само гуми и ветер се слуша. Би зел ваква ама аутоматик, мењачот е гума и нема логика да биде споен со овие мотори, доволно се моќни за секојдневие ама не се м5, нема потреба од трета педала. Кога се возевме накај Дојран со новата Q5 и се иструцкавме цел пат со трпезариските кожни седишта и општо никакво возење, седнавме на враќање во E39 530d аутоматик на еден наш член. Вози членот, а ние седнати како по куранот машките напред, жените назад, се вртам и со шепот и кажувам на сопатничката позади - „Приметуваш дека 180кмч возиме“ одговара исто со шепот - „Да, да, колку е тивко“. Разликата од Q5 ново, до e39 старо беше класи и класи, и во комфор и во тишина, и во удобност, и во седишта, и во мотор, во се. Спиеше колана, спиеше.Јас тој момент на ултимативно спиење на кола во себе и меѓу тие што почето се возам во кола го нарекувам Te-Же-Ве (TGV) момент. И налетувам понекогаш со колите на такви делници со TGV асфалт. Кога и гумите не прават звук. И возиш 150кмч како да те вози друг, да пуштиш волан и на страна да си гледаш ти доаѓа. Баш како TGV. Нема звук, нема вибрација, нема ништо, само ветер. Страшно колку убаво чувство. Ретко која кола го овозможува тоа.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
525i, 530i се супер удобни лимузини за тепање километража. 6таците се буквално безшумни на автопат, само гуми и ветер се слуша. Би зел ваква ама аутоматик, мењачот е гума и нема логика да биде споен со овие мотори, доволно се моќни за секојдневие ама не се м5, нема потреба од трета педала.