Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: MAPJAH на 01 Мај 2024, 09:18:29 amНе е страшно, секако несторо не е прв што вратил на таа кола Sent from my iPhone using TapatalkШто знам, ја не би се фалел со ова. Полошо е единствено што цел форум го убедува дека менувал табла, иако самиот пишал, корекција на километража.
Не е страшно, секако несторо не е прв што вратил на таа кола Sent from my iPhone using Tapatalk
Да и таблата има еепром меморија. Во повеќе модули се чува километражата. Посебно на ВАГ групација лесно се чита во повеќе модули.@Dule_ прочитај што сум пишал, па одговори Многу е лесно да плукаш на невидено, дојди и увери се во услугата, добредојден си. За плукање е лесно, ама досега лош глас немало, барем лична поплака не, а сме сработиле стотици возила и тука и во Романија онлајн.
Не ме воодушеви со стејџ 1. Има околу 190тина кс. Ќе оди стејџ 2 за брзо, ова беше пробно(многу ја држеше во втора јбг). Возилото е од колегата daily beater. Моментано е околу 8 секунди до 100.