Автор Тема: Golf IV v5  (Прочитано 36603 пати)

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
Одг: Jaguar XKR i Golf v5...
« Одговори #30 на: 18 Јуни 2011, 19:43:52 pm »
Браво за изборот, секоја чест!
Тој мотор на Јагуарот нели е ист и кај Ленд/Рејнџ Ровер? Делови во Мак-кар нема ли?

Мене Голфчето ми е сумљиво, дај пиши нешто повеќе за него :)
golfceto e brat top za nasi uslovi za razlika od drugava kola..0-100 diga za malce pomalce od 8 sekundi..Vmax mu e 240 licno sum go vozel tolku..trosi okolu 12.5 litri grad..neznam sto drugo da ti kazam..ke dojdam utre so golfot kaj vero pa slobodno moze da go vidite ako dojdete..
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен edonos

• Сениор
« Одговори #31 на: 18 Јуни 2011, 19:45:35 pm »
i da...delovi za jaguarot nema ni vo solun a kamoli vo skopje (makkar)..delovite idat direktno od rijeka,ljublana ili pa od london..

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
« Одговори #32 на: 18 Јуни 2011, 19:53:05 pm »
V8 + Supercharger....
Toa e toa.

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
« Одговори #33 на: 18 Јуни 2011, 19:56:06 pm »
го гледам јагуаров на пазар3, што е работава да не го продаваш или???
http://www.pazar3.mk/Listing/Detail/Index/332327?searchID=3503018&Idx=2

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #34 на: 18 Јуни 2011, 20:13:54 pm »
Тој мотор на Јагуарот нели е ист и кај Ленд/Рејнџ Ровер? Делови во Мак-кар нема ли?

golfceto e brat top za nasi uslovi za razlika od drugava kola..0-100 diga za malce pomalce od 8 sekundi..Vmax mu e 240 licno sum go vozel tolku..trosi okolu 12.5 litri grad..neznam sto drugo da ti kazam..ke dojdam utre so golfot kaj vero pa slobodno moze da go vidite ako dojdete..

Дојди кај 22ч за да имаш место да се паркираш :)

Отсутен edonos

• Сениор
« Одговори #35 на: 18 Јуни 2011, 20:53:21 pm »
го гледам јагуаров на пазар3, што е работава да не го продаваш или???
http://www.pazar3.mk/Listing/Detail/Index/332327?searchID=3503018&Idx=2
go PRODAVAV posto padna rabota malce..ama sea za sea ne..

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20665
« Одговори #36 на: 19 Јуни 2011, 02:32:29 am »

Land Rover, колку што знам јас не се под Мак Кар повеќе......................или се лажам а?

Под Маккар се, салонот е на Илинденска, спроти Влада.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
« Одговори #37 на: 20 Јуни 2011, 08:58:37 am »
Здраво edonos.

Јагуар си е Јагуар, атрактивен автомобил со навистина одличен звук. Кажи ми што беше работата што стоеше одреден период кај Мојсо ?...Голфот е твој од кога е донесен од горе или ти си оној што го продаваше на пазар3 ?

Отсутен edonos

• Сениор
« Одговори #38 на: 20 Јуни 2011, 12:59:00 pm »
Здраво edonos.

Јагуар си е Јагуар, атрактивен автомобил со навистина одличен звук. Кажи ми што беше работата што стоеше одреден период кај Мојсо ?...Голфот е твој од кога е донесен од горе или ти си оној што го продаваше на пазар3 ?
brat rabotata so jaguarot bese i e..se rasipaa 2 cilindri (7i 8 mislam) a razlog za toa kako sto ni kazaa bese benzinot..pa posle toa se rasipaa uste sitnici nekoi..idevme po servisi ovlasteni no nikoj ne se fati za rabota..pa neznam kako stariot moj preku congur kaj negoviot serviser..deckoto popravil mnogu raboti a se uste se cekaat nekoi delovi za da bide kompletno sredena kolata (uste e kajnego kolata)..a golfot i jaguarot se prodavaa istovremeno zaradi pad na rabotata..a golfceto e uvezeno pred godina ipol od svajcaria i da jas go prodavav preku pazar3..

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
« Одговори #39 на: 20 Јуни 2011, 13:14:24 pm »
И јас 106- ката ја одржувам кај Мојсо и сум задоволен, кој што сака нека каже едноставно се рабира човекот и тоа е тоа. Сигурен сум дека ќе ти го досреди Јагуарот...Голфот сакам да го провозам некојпат доколку е можно. Уф како му фрчи тоа V5- ката !!!

Отсутен Danny Tennabija156

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 95
« Одговори #40 на: 20 Јуни 2011, 13:16:36 pm »
Jaguarov si e perverzija,nema sto,samo malku me nervozira prednata registracija kako mu e postavena,nema li sansa da se postavi poubavo negde,nemozam bas da vidam ubavo na slikive,ama kako i da e odlicna e... sea normalno treba suski za ovoj merak...

Отсутен edonos

• Сениор
« Одговори #41 на: 20 Јуни 2011, 13:37:53 pm »
Jaguarov si e perverzija,nema sto,samo malku me nervozira prednata registracija kako mu e postavena,nema li sansa da se postavi poubavo negde,nemozam bas da vidam ubavo na slikive,ama kako i da e odlicna e... sea normalno treba suski za ovoj merak...
po obicaj tablica napred ne se stava,ama 300 evra za kazna ne davam pa sto saka neka e :D

Отсутен roxx

• Почетник
  • *
  • Пораки: 1
« Одговори #42 на: 28 Јуни 2011, 15:33:08 pm »
лелееееееееееееееееееееее мераци,пред да искочиш сигурно се мислиш чив клуч да земеш..голфчето ти е топ другар а за јагуарот неам зборови..ТОП КОЛИ :D

Отсутен edonos

• Сениор
« Одговори #43 на: 31 Август 2011, 11:48:16 am »
Мал апдејт за Јагуарот..ни мојсо не можеше да му излезе на крај,така да колата моментало е на пат за Грција..

Колата наводно има проблем со електрониката и некои гумички кај суперчарџерот кои што пропуштаат фалс воздух и пореметуваат комплетен рад на моторот..исто така мојсо спомна и нешто за сензорот на горивото.??

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17504
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #44 на: 31 Август 2011, 12:08:56 pm »
Колку те чинат досега поправки?