Автор Тема: Golf IV v5  (Прочитано 36616 пати)

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11741
  • Архитект
Одг: Jaguar XKR i Golf v5...
« Одговори #15 на: 18 Јуни 2011, 16:27:07 pm »
Лелее лелееее Јагуаров!!! Перверзен!! Секоја чест мајсторе! Ај те молам опиши ми го чувството кога прв пат си седнал во него и од каде е купен и колку , ако не е тајна. Често е паркиран кај хрватска амбасада, така?

Абе Дени од ваков Јагуар лепотан ти се фати за голфот, шо чоек ќе беше да му се невиди?!!

Присутен DENDE-LANCERED

• Сениор
  • Пораки: 5548
  • LANCER EVO (GreeN EditioN)
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
« Одговори #16 на: 18 Јуни 2011, 16:46:24 pm »
I jas se cudam da ti kazam pravo.
Izgleda deka e V5.

Sala na strana Jaguarot fuce.
Moze nekoja slika od sal tablata da stavis da vidime kako e.
Nezno klikni na; http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html      If you want to have a free ride!

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
« Одговори #17 на: 18 Јуни 2011, 16:47:07 pm »
Лелее лелееее Јагуаров!!! Перверзен!! Секоја чест мајсторе! Ај те молам опиши ми го чувството кога прв пат си седнал во него и од каде е купен и колку , ако не е тајна. Често е паркиран кај хрватска амбасада, така?

Абе Дени од ваков Јагуар лепотан ти се фати за голфот, шо чоек ќе беше да му се невиди?!!
brat da ti go opisam custvoto..neznam prvput sednuenje na nego brat i ednostavno mislis deka si na mesecinata u takva kola..kupen e vo skopje 2003 god neznam kako se vikase distributerot za jaguari..kupen e 120.000 evra na vremeto pa go prodadovme pred nekolku godini pa ednostavno pak go zedovme..a za hrvatska ambasada neznam..za kolava cekav i cekam dolgo vreme nekoi delovi a mi bese i e kaj serviserot na congur..neznam kaj se naogja toa..inace moram da te demantiram za golfot..toj golf e nesto cudno neobjasnivo..ke kontaktirame ke ti dokazam..poz
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен edonos

• Сениор
« Одговори #18 на: 18 Јуни 2011, 16:47:31 pm »
I jas se cudam da ti kazam pravo.
Izgleda deka e V5.

Sala na strana Jaguarot fuce.
Moze nekoja slika od sal tablata da stavis da vidime kako e.
odma za tebe..

Отсутен edonos

• Сениор
« Одговори #19 на: 18 Јуни 2011, 16:52:13 pm »
Ај бе да ти го крадам Јагуарот? Ај беееееее.... Еееее каков си значи :)

Еве добро, не мора да го крадам, али дај бар некогаш да седнам у него, и да пијам Мартини - shaken, not stir :) (ако се пишуе вака, ако не, уат д фак, ме разбирате шо сакам да кажам :))
treba nekolku stvari da se smenat na jaguarot..koga ke bide top ke dobies i krugce nema gajle..:D

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #20 на: 18 Јуни 2011, 17:01:19 pm »

brat da ti go opisam custvoto..neznam prvput sednuenje na nego brat i ednostavno mislis deka si na mesecinata u takva kola..kupen e vo skopje 2003 god neznam kako se vikase distributerot za jaguari..kupen e 120.000 evra na vremeto pa go prodadovme pred nekolku godini pa ednostavno pak go zedovme..a za hrvatska ambasada neznam..za kolava cekav i cekam dolgo vreme nekoi delovi a mi bese i e kaj serviserot na congur..neznam kaj se naogja toa..inace moram da te demantiram za golfot..toj golf e nesto cudno neobjasnivo..ke kontaktirame ke ti dokazam..poz

Aко е тој твојот јагуар, јас кај мојсо го имам гледано...

Е сеа порано, пред неколку години и бамбол имаше ваков јагуар, и затоа ми се матат малце приказните...

Ама чим ти викаш дека бил кај на чонгур сервисерот тој кај мојсто треба да е твојот, дека паралелно кај мојсо паркирани беа, и корветата, 2 поршиња и старото ферари....

Отсутен edonos

• Сениор
« Одговори #21 на: 18 Јуни 2011, 17:04:36 pm »

Aко е тој твојот јагуар, јас кај мојсо го имам гледано...

Е сеа порано, пред неколку години и бамбол имаше ваков јагуар, и затоа ми се матат малце приказните...

Ама чим ти викаш дека бил кај на чонгур сервисерот тој кај мојсто треба да е твојот, дека паралелно кај мојсо паркирани беа, и корветата, 2 поршиња и старото ферари....
kolata mi e bratce kaj nego (serviserot na congur) malce povekje od mesec dena..posto cekame delovi ne smee da se vozi kolata takva itn itn..a kolata e licno nasa..

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #22 на: 18 Јуни 2011, 17:21:43 pm »
Eпа ако сакаш да си ја видиш кај Мојсо е :) Карши Раде Кончар :)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #23 на: 18 Јуни 2011, 17:32:30 pm »
Да го донесеш на собир. Мора да го видиме у живо.

Отсутен edonos

• Сениор
« Одговори #24 на: 18 Јуни 2011, 17:35:57 pm »
nema gajle ke bide i toa samo da go sredam..isto taka planiram da im se pustam na nekoj od nasive trkaci onaka za zabava..ke vidime se vo svoe vreme..

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10963
  • 430i
« Одговори #25 на: 18 Јуни 2011, 17:47:26 pm »
Браво за изборот, секоја чест!
Тој мотор на Јагуарот нели е ист и кај Ленд/Рејнџ Ровер? Делови во Мак-кар нема ли?

Мене Голфчето ми е сумљиво, дај пиши нешто повеќе за него :)

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Архитект
« Одговори #26 на: 18 Јуни 2011, 17:51:36 pm »

Браво за описот, гарант си бил на месечина тогаш :) :) Иначе таму беше тогаш чонгур, кај хрватска амбасада. За голфот немој да ме разбериш погрешно, супер е голфот и тој мотор е лудило, ама си имаме еден член овде само VW гледа, другите коли не му ги фаќа радарот :D :D :D :D

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Архитект
« Одговори #27 на: 18 Јуни 2011, 17:52:46 pm »
Браво за изборот, секоја чест!
Тој мотор на Јагуарот нели е ист и кај Ленд/Рејнџ Ровер? Делови во Мак-кар нема ли?

Мене Голфчето ми е сумљиво, дај пиши нешто повеќе за него :)

Land Rover, колку што знам јас не се под Мак Кар повеќе......................или се лажам а?

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #28 на: 18 Јуни 2011, 18:05:32 pm »
Ние од работа нашиот џип го носиме во Визбегово, во овластен сервис...

http://www.landrover.com.mk/archive/master-templates/02-homepage/LR_home_promos.php

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
« Одговори #29 на: 18 Јуни 2011, 18:27:57 pm »
Ау браво перверзија коли вистина......
Незнам што ве чуди моторот на голфот ?!...
И да многу убаво ентериерче има голфчето ::)
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)