Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Секаде има паметни и глупи, лошо е кога глупите ќе ги надвладеат паметните и паметните одат во паметните држави. Грција беше извадена од Германија од гомна и сега се курчи со туѓи пари. Нешто како нас, само нас нема кој да не извади, а и гомната на глупиот наорд му мирисаат на лаванда па убаво му е.
Жена ми случајно виде кај мене на компјутер слика од Онак.И ми вика: кој е овој? Познат ми е нешто.Викам: ај погоди....Она мисли 5 секунди и вика: Steven SeagalГо истурив сокот од смеење хахаххахах
Цитат: Џонтра на 06 Ноември 2016, 21:16:51 pmЖена ми случајно виде кај мене на компјутер слика од Онак.И ми вика: кој е овој? Познат ми е нешто.Викам: ај погоди....Она мисли 5 секунди и вика: Steven SeagalГо истурив сокот од смеење хахаххахахonak Seagal
Абе за овој дивеч во МК златен Нексен и Тигар нишо поЌе.
Една молба имам до гласачите... пардонс, до членојте на Кар Клуб!Абе то „Сенд фром мај гумица за балансштрангла за стодвајсосумка јузинг патлак“ не можи некако да го дисејбловате од то тенеќињата шо ги користите, веќе замара, чесен збор!
Бојава и внатршноста прилега на реномиран пластичен хирург што монтира силикони на старлети.
Цитат: Деки на 14 Ноември 2016, 17:06:08 pmАли што е подобро, кокер или лабрадор, тие ми се двете омилени раси на кучиња Лабрадорот побрзо трча ама кокерот па помалку троши.
Али што е подобро, кокер или лабрадор, тие ми се двете омилени раси на кучиња
Кожен волан е глупост и не е практично и безбедно, кога ми се суви рацете кога мотам со една рака знае да клизне за разлика од гумените кои со една рака се врти како сакаш и нема шанса да клизне.Кожен волан кога го вртиш треба убаво да го фатиш и никако да комбинираш со дланка да го вртиш.Мислам дека со алкантара воланот нема да може да ти клизне како гумениот а може и подобро да е.Не знам не сум имал прилика.Кога веќе го правиш поубаво алкантара или гумен да го оставиш, јебеш луксуз кожен ако е кога не го бива поради безбедност.