Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Истресение грешним. Али ок, според досегашното искуство, све трпи форумов.
Заебани ова жениве а?Купи му на мужот Ауди да трола на форум или Алфа за да спие на сервис, а ти драпај си циците со другарките по кафиќ’те
Fan-fuckin'-tastic, к*рот да им го јадат и BBC и Онак и сите остали хејтери. Луѓево се единствени кога станува збор за ауто-мото шоу.
Ја со месеци поминувам без да свирнам (освен на клабер) и без да ми свирнат (освен сељаци у микросекунда по палење зелено, кои не ги ни есапам) низ градов. Културата во сообраќајот во Скопје е навистина на многу ниско ниво, ама не е полоша од она што е надвор од Скопје во државава. Да не се лажеме. Динамиката можеби е друга, густината друга, ама каква некултура има по другине градови - Скопје може лекции за културно понашање да им држи.За Луки разбирам. Доаѓа од цивилизирано општество и се сретнува со културен шок кога ќе дојде во државава. Е сега, во Скопје во еден ден, има динамика на сообраќај колку што има во Кавадарци (на пример) во пола година. На кој му е некултурно возењето во Скопје, му препорачувам на тренинг да појде во Тетово и Гостивар малце, пошто има голема густина на сообраќај и иста некулутра ко во секој друг дел на државава. Скопје ќе му се види оаза мира.
Цитат: Banzai на 23 Ноември 2016, 00:16:14 amЦитат: Luki Junior на 22 Ноември 2016, 21:57:39 pmНикаде ми немаат толку свирено, колку што ми имаат свирено во Скопје. А Скопје нит е најголемиот град во кој имам возено, нит пак е најголемата гужва во која имам возено. Исто и мене. Тебе ти свират пошто си позната фаца у градов
Цитат: Luki Junior на 22 Ноември 2016, 21:57:39 pmНикаде ми немаат толку свирено, колку што ми имаат свирено во Скопје. А Скопје нит е најголемиот град во кој имам возено, нит пак е најголемата гужва во која имам возено. Исто и мене.
Никаде ми немаат толку свирено, колку што ми имаат свирено во Скопје. А Скопје нит е најголемиот град во кој имам возено, нит пак е најголемата гужва во која имам возено.
Цитат: filipv на 23 Ноември 2016, 10:51:35 amЦитат: Simo - Carrier159 на 22 Ноември 2016, 11:38:48 amСамо да се погоди теренот (мазен и асфалтиран):Што воопшто бара оваа кола во тема „теренски возила“?Никој не знае? Јас знам:
Цитат: Simo - Carrier159 на 22 Ноември 2016, 11:38:48 amСамо да се погоди теренот (мазен и асфалтиран):Што воопшто бара оваа кола во тема „теренски возила“?Никој не знае? Јас знам:
Само да се погоди теренот (мазен и асфалтиран):
Kupeni i montirani Led logo VW(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Вака нешто?(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Бате, да си бел ке си идеш на некоја плажа 2 месеци ке поцрнееш, ај побели да те видам? Освен, ако не си брчед на Мајкл Џексон
Цитат: velestrumf на 29 Ноември 2016, 22:31:58 pmЈа само не знам како на некого сеуште не му е јасно дека иако секогаш изборот се сведувал на гомно вс. лајно, во случајов не е толку битно за кого ќе се гласа, колку што е битно да се тргнат веќе психопативе.Тоа затоа што успеале да те убедат дека е лошо да полошо не може да биде. И спремен си да ги смениш по секоја цена, иако опцијата која ти се нуди не ги исполнува твоите очекувања.ЦитатНе можам да си објаснам, како и зошто, после све што се случи и што сеуште се случува, некој би бил слеп приврзаник на ДПМНЕ. Сите биле кој од кој, ама чинам дека овие се најголемо зло што му се десило на македонските народ и држава.Затоа што им е арно. И си вика во себе „А бе ќути, може и полошо да има, овие барем ме вработија во обезбедување/такси/државско/“. Затоа што сме толку бедни, што може да не купат со кусур, затоа што сме неуки и се ложиме на национализам и гордост патриотска, затоа што сме овци кои се научени со децении се научени некој да владее со нив.... уште илјада затоа...
Ја само не знам како на некого сеуште не му е јасно дека иако секогаш изборот се сведувал на гомно вс. лајно, во случајов не е толку битно за кого ќе се гласа, колку што е битно да се тргнат веќе психопативе.
Не можам да си објаснам, како и зошто, после све што се случи и што сеуште се случува, некој би бил слеп приврзаник на ДПМНЕ. Сите биле кој од кој, ама чинам дека овие се најголемо зло што му се десило на македонските народ и држава.
Цитат: Carpathian Lord на 08 Ноември 2016, 14:12:43 pmЦитат: Џонтра на 06 Ноември 2016, 21:16:51 pmЖена ми случајно виде кај мене на компјутер слика од Онак.И ми вика: кој е овој? Познат ми е нешто.Викам: ај погоди....Она мисли 5 секунди и вика: Steven SeagalГо истурив сокот од смеење хахаххахахonak Seagal (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: Џонтра на 06 Ноември 2016, 21:16:51 pmЖена ми случајно виде кај мене на компјутер слика од Онак.И ми вика: кој е овој? Познат ми е нешто.Викам: ај погоди....Она мисли 5 секунди и вика: Steven SeagalГо истурив сокот од смеење хахаххахахonak Seagal
Жена ми случајно виде кај мене на компјутер слика од Онак.И ми вика: кој е овој? Познат ми е нешто.Викам: ај погоди....Она мисли 5 секунди и вика: Steven SeagalГо истурив сокот од смеење хахаххахах
Аи ќидо.