Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Си најдов лек на интернет.Имав проблем со заспивање и болки во стомакот поради анксиозност. Shit happens јебига.Прогуглав, најдов еден интересен лик на некој форум и му пишав. Типот ми вика чим си окулу медитеранот имаш многу едноставно решение: пред заспивање саат време една цела голтка (30мл) маслиново масло, и уште една таква голтка 15 минути пред заспивање без миење на забите.Сите срања се изгубија, си заспивам и спијам ко бајче. Сабајле кога ќе се разбудам стомакот и главата ми пеат. Прекрасна работа.
Drugar koja anksiosnost ja da sum razvien kako tebe od nosto nema da se plasam. PozzSent from my SM-G925F using Tapatalk
Цитат: Џонтра на 28 Јуни 2016, 21:42:11 pmСи најдов лек на интернет.Имав проблем со заспивање и болки во стомакот поради анксиозност. Shit happens јебига.Прогуглав, најдов еден интересен лик на некој форум и му пишав. Типот ми вика чим си окулу медитеранот имаш многу едноставно решение: пред заспивање саат време една цела голтка (30мл) маслиново масло, и уште една таква голтка 15 минути пред заспивање без миење на забите.Сите срања се изгубија, си заспивам и спијам ко бајче. Сабајле кога ќе се разбудам стомакот и главата ми пеат. Прекрасна работа.Цитат: deko4ever на 28 Јуни 2016, 22:18:48 pmDrugar koja anksiosnost ja da sum razvien kako tebe od nosto nema da se plasam. PozzSent from my SM-G925F using Tapatalk (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Мислам дека редно е да му се објаснат некои работи на човекот
Имаш 25000 евра вишок. Купуваш Пасат 2.0 ТДИ со 150 коња и триста чуда унутра. Го возиш 89км/х на автопат за да ти троши 3 литра. Идеш на одмор у Полихроно со Пасатот со жената и бебето. Тргаш во Понеделник сабајле, стигаш у Среда вечер. Потрошено 2 литра на 100 км. На враќање пробуваш да симнеш на 1,9 литра на 100. Доаѓаш назад у Скопје од одмор, бебето пораснало по пат и трга прво оделение. Се фалиш на другарите, јак е пасатот 150 коња, а троши 1,9 литри. Другарите во Панада живеат, остареле во пензија заминале. Бесценето.
Prikazni za mali deca.Da veruvame na bord kompjuter, na proizvoditel koj uspea da izlaze milioni potrosuvaci?Ovoj test ne da e reklama ova e navreda za lugeto koi kolko-tolku gi pratat slucuvanjata vo avtomobiliznot.Samo ne mi jasno zosto na passatot ne vgradat nekoj 10' ekran na koj posle nekoe vreme pominato vo vozenje, da pise na primer "welcome to the moon" pa da stavite eden test deka ste bile na mesecinata,pa kolko i da e nevozmozno toa.Smeski
Цитат: achtung на 05 Јули 2016, 09:49:21 amСо здравје да си ја возиш, официјално стана кинез и покрај сите перипетии Подобро Kia со 40к отколку x5 со 400К Данке Ахтунг
Со здравје да си ја возиш, официјално стана кинез и покрај сите перипетии
Цитат: Simo - Carrier159 на 05 Јули 2016, 18:17:42 pmЦитат: зоки-златен на 05 Јули 2016, 16:49:49 pmНа Фемина е сега dekica4ever-trudnata.Пратиш Фемина? Ne sme povekje prijatrli. Pozz zoki
Цитат: зоки-златен на 05 Јули 2016, 16:49:49 pmНа Фемина е сега dekica4ever-trudnata.Пратиш Фемина?
На Фемина е сега dekica4ever-trudnata.
Цитат: LosiPatista на 10 Јули 2016, 10:29:21 amДизелашот што би бил Андроид или Иос?Дизелот би бил Symbian. Добар своевремено, ама веќе замнат во историја.
Дизелашот што би бил Андроид или Иос?
Цитат: SaseMajstorot на 10 Јули 2016, 01:46:31 amAj vaka...od tie sho izbravte BENZIN... iskreno, kolku od vas vozite bas na BENZIN , ne na plin!.... ?Jas benzin nemam vozeno dobri 2-3 godiniod DIZEL postovam 1.6d.. zasto go vozev na nafta, benzin, biodizel, motorno maslo so nafta, motorno i menjac maslo so benzin i nafta... na sve sto mi padnese pri raka...Bravo!!! Proba li na margarin na leb da go vozis
Aj vaka...od tie sho izbravte BENZIN... iskreno, kolku od vas vozite bas na BENZIN , ne na plin!.... ?Jas benzin nemam vozeno dobri 2-3 godiniod DIZEL postovam 1.6d.. zasto go vozev na nafta, benzin, biodizel, motorno maslo so nafta, motorno i menjac maslo so benzin i nafta... na sve sto mi padnese pri raka...
Тргнав да мењам варијатор испадна дека сум купил мотор без варијатор.
Се продава камион, има поминато 400 000км и 84 пешаци.
Тој на француски таблици што го возиш?
Андуш го возел, му се погодила песната...
Цитат: Rammlied на 23 Јули 2016, 10:34:30 amЦитат: Бузуки на 23 Јули 2016, 02:20:43 amНе е воопшто споро клиото.. Јас го возам.. Побрзо е од, астра 1.6 8vKaко тоа успеваш да победиш помоќен бензинец со 68 коњски дизел?Мислам, и јас возам дизел и сум донекаде фан на дизели, ама да не ја претеруваме Кажими да ти кажам.. Све тоа биле трки на 900 метри..Можно е да е буцкано нешто.. Ај да речиш астрата имаше 240.000км, полото имаше 210.000.. ама па авеото (на кое му бегам 10тина метри) е со 50.000км
Цитат: Бузуки на 23 Јули 2016, 02:20:43 amНе е воопшто споро клиото.. Јас го возам.. Побрзо е од, астра 1.6 8vKaко тоа успеваш да победиш помоќен бензинец со 68 коњски дизел?Мислам, и јас возам дизел и сум донекаде фан на дизели, ама да не ја претеруваме
Не е воопшто споро клиото.. Јас го возам.. Побрзо е од, астра 1.6 8v