Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
На гојде му дал i5 платформа уште во негово време кога се родил
Цитат: gOJDO на 23 Октомври 2013, 02:05:43 amГоспод кога давал, давал многу...ама кога земал, земал се...На Куоре Господ главата му ја дал за да може да гледа, слуша, јаде, мириса и фризура да си направи. Довлно, нели?Ќути мене бар ми дал нешто, тебе те одминал
Господ кога давал, давал многу...ама кога земал, земал се...На Куоре Господ главата му ја дал за да може да гледа, слуша, јаде, мириса и фризура да си направи. Довлно, нели?
Ќе најдеме вибратор, не се секирај, имам сингл другарки
не бе зашто, и твојот ќе заврши работа
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Hawk head, hawk head, parrot head
Цитат: LosiPatista на 12 Мај 2011, 11:41:19 amKakva li sijailcka stavile u alfata sto sveti 16 godini bez prestan Тоа е технологија певземена од ZASTAVA 101 каде што наместо сијаличка е употребена светлечка диода (LED) пошто тие возила во главном се возеа 24/7 на резерва )) И на нив сите сијалички ке рикнеа, али таа за гориво никад
Kakva li sijailcka stavile u alfata sto sveti 16 godini bez prestan
Можи некој да ми прати линк од тие видеата (мислам руси беа) тие што се глупираа, што се маваа, што повраќаа, потоа ја пржеа и ја јадеа повраќаницата ?
Абе ствар укуса па и ти.Еве на пример Онак сака тетовска јабука, Гојдо сака стомачни, ти сакаш к... итн итн.
Убиство од прв степен Цитат: Vlatzki на 28 Октомври 2013, 23:40:26 pmАбе ствар укуса па и ти.Еве на пример Онак сака тетовска јабука, Гојдо сака стомачни, ти сакаш к... итн итн.