Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
го чекам Ракуно да ме замени,испадна со едно путе ќе го шетал на широк сокак,па на џавато ќе го носел ќе и праел ѓаолштини,па тоа викам да дојде да му предадам смена и да ми каже како поминал.Филипче,преѓе едно момче упадна у твојата гаража,се врткаше околу колата,ја го сачекав кај дрвото и му ја искршив кичмата,му реков ти,дете да не се врткаш појче околу колиштево,оти ако ти свирни тро турбото ќе ми рикниш па надуша ќе треба да те носам.Тешка е оваа 3та смена,само не не разбирате....
Ne, ne mislev na vrtenjeto, tuku na osetot na volanot. Posto e mazen i tvrd. Jas koga kje stisnam, sakam da bide meko, da legne na ruka. Znaci me razbiras ili slikovito da ti objasnam.
Цитат: gOJDO на 20 Октомври 2013, 17:30:33 pmhttp://www.technobuffalo.com/2011/09/09/the-pitiful-life-of-an-internet-troll-a-delightful-rant/Ohh aaoouu!!!!(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)LosiPatista, FilipV, Sportex, DeniIn order of appearance
http://www.technobuffalo.com/2011/09/09/the-pitiful-life-of-an-internet-troll-a-delightful-rant/
Цитат: Vlatzki на 20 Октомври 2013, 13:06:22 pmNe, ne mislev na vrtenjeto, tuku na osetot na volanot. Posto e mazen i tvrd. Jas koga kje stisnam, sakam da bide meko, da legne na ruka. Znaci me razbiras ili slikovito da ti objasnam. Која педерчина...
Hint: Mile --> FilipV Cacko-->ARMEX
Најверојатно некој од сперматозоидите ти се самооплодил.
Ете ти совет од искусен дркаџија !
А Онак тука шиба 150
Цитат: godofspeed на 22 Октомври 2013, 13:11:24 pmЦитат: pirat_07 на 22 Октомври 2013, 11:41:28 amСи седи жена дома и на врата ѕвони некој... Отвара женава и гледа маж со кофа лајна се смешка, влегува наеднаш мажот во днената и ја истура кофата лајна на тепихот се смешка и и намигнува...- Што правиш бе, му се дере жената,- Не се нервирајте госпоѓо, јас сум презентер на Кирби машините за чистење, за 5 минути ако не ви го исчистам тепихот како нов, со раце ќе ги изедам лајната...- Кечап, мајонез сакате? Му вели жената...- Не, зошто? Прашува презентерот...- ПА НЕМАМЕ СТРУЈА, одговара госпожата ахахаха....епа ако немало струја како заѕвонил на вратата?Ете ти...You went filipv на вицот...
Цитат: pirat_07 на 22 Октомври 2013, 11:41:28 amСи седи жена дома и на врата ѕвони некој... Отвара женава и гледа маж со кофа лајна се смешка, влегува наеднаш мажот во днената и ја истура кофата лајна на тепихот се смешка и и намигнува...- Што правиш бе, му се дере жената,- Не се нервирајте госпоѓо, јас сум презентер на Кирби машините за чистење, за 5 минути ако не ви го исчистам тепихот како нов, со раце ќе ги изедам лајната...- Кечап, мајонез сакате? Му вели жената...- Не, зошто? Прашува презентерот...- ПА НЕМАМЕ СТРУЈА, одговара госпожата ахахаха....епа ако немало струја како заѕвонил на вратата?
Си седи жена дома и на врата ѕвони некој... Отвара женава и гледа маж со кофа лајна се смешка, влегува наеднаш мажот во днената и ја истура кофата лајна на тепихот се смешка и и намигнува...- Што правиш бе, му се дере жената,- Не се нервирајте госпоѓо, јас сум презентер на Кирби машините за чистење, за 5 минути ако не ви го исчистам тепихот како нов, со раце ќе ги изедам лајната...- Кечап, мајонез сакате? Му вели жената...- Не, зошто? Прашува презентерот...- ПА НЕМАМЕ СТРУЈА, одговара госпожата
Со клетви у главном се служи неписмена багра, пагани, и слични неверници...
Честит празник на сите верници од вмровската вероисповест.(кога го прочитав синоќа се згазив)
Господ кога давал, давал многу...ама кога земал, земал се...На Куоре Господ главата му ја дал за да може да гледа, слуша, јаде, мириса и фризура да си направи. Довлно, нели?