Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ама затоа во Гевгелија има Солун
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Од Коле Чашуле.
Си се изнасмеав сам себеси на сета мака што ја имам со колоквиумскава: влегувам дома од теретана, и наместо врвци од патики да одврзам, каишот од фармерките го откопчам и си ги спуштам фармерките до колена.Се глеам таков ретардиран во огледало, само си реков тивко "јебига, ствар навике" и нежно си ја удрив главата од ѕид 4-5 пати.
Оти бе, кога имате колоквиумска ве тераат да ги турните фармерките до колена?Во мое време ние со учење полагавме, а не со пучење
Цитат: Tommy на 03 Ноември 2013, 01:58:49 amја кога викам дека и на пешачки кога ми е зелено гледам лево десно.... Јас затоа не поминувам на пешачки.На сред партизанска пример, мораш да си брз и внимателен, а на пешачки си онака.. лајт
ја кога викам дека и на пешачки кога ми е зелено гледам лево десно....
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
Рачунај само дека на 130 имаш 50, значи смееш да возиш 180кмч. Што не е малку. Значи треба 200+ по километража за да те казнат.
Лееееееееее Бооооооооо, браво!
za parite se isplati mnogu.Senzorceto meri do 110 stepeni so rezolucija od 0.5 stepeni.Ubavo bi bilo da si kontroliras termostat i redovno da menuvas antifriz.
може и да го нарачам ама сигурно нема да биде скоро имам некој други планови а ништо чудно и воопшто да не нарачам. Му го покажав на татко ми вика абе ајде што ќе тие ова
Pametno ti kazal tatko ti. Ne ti treba. Ne daj boze da ti svetne sijalickata. Preventiva e toa.
Bez bass site muziki zvucat shuplivo druze...Zatoa ja ne sviram flejta...
Цитат: Smichka на 07 Ноември 2013, 13:01:52 pmмиле шо бараш да возиш зимски гуми на 15 степена беПа шо мајка бараат 15 степена бе кога ја сакам зимски гуми у ноември да возам?
миле шо бараш да возиш зимски гуми на 15 степена бе