Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
ја фала богу, неам никакви поплаки од невестата...
Треба зонски да се забрани влез на дизел возила во центар. Стипсите штедејќи ќе не угушат.
Mercedesov e zver vo sekoja smisla, no mozes da zamislis kako bi izgledal 6 litarski 670hp diesel. Eden takov dizel bi ja pridvizil Makedonija kon EU.
benzincite imaat snaga samo na hartija.
Цитат: LosiPatista на 08 Февруари 2013, 09:04:41 ambenzincite imaat snaga samo na hartija.Луѓе знаете ли вие што ова значи ??
Па прочитал колку кс има i30, зел повозил и дошол до заклучок
1. Цена (согласно правилата)2. Поднамали ги сликиве,нема да ги гледаме од Тенерифе.
Хммм и тоа е сумљиво... Да не студира драмски?
Цитат: KaZaN на 06 Февруари 2013, 15:39:45 pmја фала богу, неам никакви поплаки од невестата... Ти немаш поплаки ама јас имам. Те нема цел месец на форум. Или е до тебе или е до неја
use plin mu fali p.s. samo ako ne si dzandar )
Цитат: velkov на 11 Февруари 2013, 13:08:19 pmАвтомобилот ќе го користи дволитарскиот "TSI" мотор кој што развива 286 коњски сили и 280Nm вртежни моменти. Лелеееј!
Автомобилот ќе го користи дволитарскиот "TSI" мотор кој што развива 286 коњски сили и 280Nm вртежни моменти.
Рики, сака, леон wtcc.
Toa znaci deka dizel so 380 ks i 2 toni, go pravi meleno meso jaguarot so 400ks. Kade e snagata na benzinecot, ako ne na hartija?
Има ли некој лудачка кошула на лагер? И лента за преку уста?