Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
И ја го видов Банза со Минито у мое бившо маало, а исто и The Raging Signal на партизанска од архивот па до соборна црвка се тркавме.
Sme se trkale?
Види, ако не најдеш ракавици кожни, барај од 10 сунети кожички и таман ќе ти биде на прстите топло.
Па од внуци како тебе умираат изгледа.
Мечето одлепен е поради неквалитет на силиконот
хахаха ме потсети на Цитат: Falanga на 16 Декември 2012, 23:20:56 pmСузуки, ебни нешто, ене го 21-ви Декември кај е да не умреш невин...
Сузуки, ебни нешто, ене го 21-ви Декември кај е да не умреш невин...
Продавам OBDII кабли за дијагностика на повеќе видови на возила....
за волво нема ништо?
На Волво не му треба дијагностика...Не се расипува ништо...Или ако се расипе, го носиш на преса
Ha ha ha Kaj Volvo prvo nesto stoKe se rasipe e gazdata toa e kamen od kola.
Цитат: викацот на 22 Декември 2012, 18:38:00 pmНемој само на цигари да ги трошиш,жити се немој.... троши ги бољи на пиење,почасти некое девојче кафе мафе ова она Не бе, такво гомно ја не пробуем..
Немој само на цигари да ги трошиш,жити се немој.... троши ги бољи на пиење,почасти некое девојче кафе мафе ова она
Дечки фала одвртесмо га сс тату уствари ја га одврте њега га беше малко стра ја фати одврте га смени му днс и уље и филтер за уље... истера га днс надвор и га слика сг ке ги ставу слике од њега.