Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Kumanovci tolko su hrabre sto na mrtvog germanca bombu bacija, ic mu se ne uplasija I od njume cigaru zapalija...
Искршено,може клуч и кој сака нова батерија,полнач,усб кабел или слушалки нека пише пп.
Имам еден пробљем. На корејчено мое има една глупава пластика што се наоѓа измеѓу хаубата и шофершајбната. Таа пластика доле кај хаубата е закачена со штрафови, а горе кај шофершајбната е на жглебови со такозвани куриња. Е едно од тие куриња си ибало мајката на ладново и се скршило и пластиката при брзини поголеми од 60-70 км/х лупа на шофершајбната заради тоа што има мала луфта ради скршеното куре. Прееска чепкајки, несакајќи скршив уште едно куре и сеа има уште толку луфта. Дали чарето му е силикон или нешто друго?
Ако е курето мислам дека се мења. Се купува. Ако е пластиката кај што влага курето неостик.
А знаеш ли која научна фантастика е да се извади таа пластика? Иначе мислам дека нема пластика кај што влага курето, туку мислам дека директ иде под шофершајбната.
Се вади у лево или десно. Курињата не мрдаат. Тебе ти се скршило и тиси почнал да тегнеш нагоре и другото си го скшил. Што имаш под пластиката? Филтер можда?
Филм со педери не гледам па макар последен бил на светов...
Мартин, не е до немање серво, ене ја 206ката има серво, па пак воланот е подизлупен. Можеби има влијание и тоа што 90% од времето колата била возено од женско, пошто нели мачкаат креми и 300 глупости по рацете дрн мрн, може и до тоа да е.
Цитат: Deni на 25 Декември 2012, 20:35:11 pmАлфата е безобразна.Цитат: FilipM на 25 Декември 2012, 20:36:21 pmАли 10 000 евра? Hello? (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Алфата е безобразна.
Али 10 000 евра? Hello?
Цитат: Igor на 26 Декември 2012, 13:13:38 pmhahaah, претицање ќе се планира една недела порано. Цитат: Fic_CC на 26 Декември 2012, 13:16:50 pmПретицање само со закажување Цитат: Igor на 26 Декември 2012, 13:17:59 pmИ по можност на удолница, со ветер со правец кон движењето на возилото. Затоа Дени се нервира кога некој вози 80 на аутопут a он улетан со моќниот 1.2 атмосферац треба да кочи.Но кочењето не го нервира, го нервира повторното улетуење кое знае да потрае од Тетоо до Гостивар
hahaah, претицање ќе се планира една недела порано.
Претицање само со закажување
И по можност на удолница, со ветер со правец кон движењето на возилото.
Цитат: Cuore Sportivo на 26 Декември 2012, 19:28:41 pmЦитат: MartinAlfista на 25 Декември 2012, 16:34:05 pmИ на трупчиња боље изгледа од 71% од колите на форумов. ...ради трупчињата
Цитат: MartinAlfista на 25 Декември 2012, 16:34:05 pmИ на трупчиња боље изгледа од 71% од колите на форумов.
Ekonomija vo 18 vek. NIKADE VO SVET nema kompenzacii. Duri ni vo Bugarija. Platis pa klatis.
A be kaj nas RETKO KOJ PLAKJA. Sve e zamena, kompenzacija itn. I zatoa ne baraj usluga. Koga ke ima cash ke ima usuga. Ja koga plakjam si odam NADVOR od drzavava (osven Srbija, Kosovo, Albanija) i si kupuvam. Em ljubezni se, em cesto pati sum i casten i sekogas sum bil maksimalno respektiran kako klient. Retko koj kaj nas plakja cash na raka.
Цитат: Bugar на 28 Декември 2012, 00:08:31 amEkonomija vo 18 vek. NIKADE VO SVET nema kompenzacii. Duri ni vo Bugarija. Platis pa klatis.Цитат: Bugar на 28 Декември 2012, 00:12:20 amA be kaj nas RETKO KOJ PLAKJA. Sve e zamena, kompenzacija itn. I zatoa ne baraj usluga. Koga ke ima cash ke ima usuga. Ja koga plakjam si odam NADVOR od drzavava (osven Srbija, Kosovo, Albanija) i si kupuvam. Em ljubezni se, em cesto pati sum i casten i sekogas sum bil maksimalno respektiran kako klient. Retko koj kaj nas plakja cash na raka.4 минути размак.