Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Staj kais digni 200 i ne citaj.
Надвор хаска не излегва не јас Кичево ке сум одел.Седи си дома.
Фило. Најди бе друже или нек ти даде татко ти една метличка.
Ако знаеш без лењир да црташ,значи моеш да си дизајнер на алфа
Преку ибеј може да те најдат некои вонземјани, онакви био-механички па да наебеш. Заеби ибеј.
Али ко што сум слушал Боки ќе го мења канцеларија у Битпазар, мислим дека тамо Пајак Гољф не го дига ни под разно Тамо Хонда ко ќе го видат одма сака да го зима за на нива да фрезира бавча или да го користи ко пумпа за вода
Еее Онак, тоа е другарство, човекот и кога си врши голема нужда мисли на тебе
Го чекам денот кога на Мартин ке му ја продадат Алфата и ке му купат ГоЉф ДизеЉ
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
Цитат: Принц на 13 Декември 2012, 11:55:25 amБитно си ја средил, wd40 би требало да ја одмрзне побрзо шепата...Битола Пингвинсити, Кичево вчера беше СибирСити - 19 УПМАбе јас ти кажвам колку беше овде во 11 часот, а ако е за вас -19 сибирсити тогаш шо ќе прајте на -37??? Ние сме атестирани на таа температура
Битно си ја средил, wd40 би требало да ја одмрзне побрзо шепата...Битола Пингвинсити, Кичево вчера беше СибирСити - 19 УПМ
4000.
1000 КЕШ !
Сите се испо*равте ама ај форумов за пички или за коли е?Ако е за пички да смениме тема ме напраивте социјален отпадок, а ти Рики ако се смееш додека клецаш, најди си некоја потстрижана доле, да не ти ги скокотка мадињата толку
Па досега сум имал 3 пекинејзери, сите беа нервозни..Ова им лае на поголемите, и кога тие ќе му вратат, бегат...Мене овие ми се најубави, пошто дур земам големо куче , ќе си земам едно прасе,кое јади исто колку кучето... А и многу е паметно ова... Си кажува кога му се јади, кога му се моча, на човек кој го познава не му лае...
Абе Прч го нема нешо...
Не прочитавте?http://www.vest.com.mk/?ItemID=PrcotNaMatka
Цитат: SaleSk на 15 Декември 2012, 23:14:52 pmСо здравје да си ги носиш Добри обувки си и купил на госпожата. Сега кога ќе ти ги дава клоците ќе биде поефективно.
Со здравје да си ги носиш