Имам едно малецко за гребење, и едно како ромиве што мијат коли. Реков, претежно ги чистам сите стакла, али некат у брзање, па само предно стакло. Плус еднаш да застанам на семафор, и додека врне, на задно стакло ми се лепи снег како ненормален оти не работи задниот грејач, т.е не сум сигурен дали работи или не, пошто жиците што се на него, господ знае каде завршуваат, немам прекинувач за да знам од каде почнуваат.
Исто така и со предно стакло имам проблем, во вожња додека возев, почна да ми замрзнува снегот и џабе работеа брисачите, јбг нема колава греачи баш онаму кај што се најпотребни
Денес 50 че беше оптимална брзина.
Ее кажи му
Ја вака сам неможам да се разберам, дајте малку поддршка, ајде, шо е ова само модератори и администратори да подржувате 
Нема шо да се докажуваш, законски у нормални услови 50 е максимална камоли на снег.
Да беше Алфиста ќе ги сотревме ко бебе пелени, ама вака опелџија, шо би се рекло кој те е*е
Епа незз дали си прочитал дека алфа 147 1.9 јтд многу ми праи мерак, и да иам сеа пари, одма би зел, бива така, пола алфист пола опелџија