Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Оваа тема е (у глобала) за добродошлици на нови членови, да кажат пар збора, па да тераат даље...„Рекла-казала“ е тема што трпи и она што Мајка Природа го одбива
Цитат: LosiPatista на 05 Септември 2012, 15:15:27 pmNe mora, dovolno e da napravat vozilo sto nema da se rasipuva.Bujrum(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Ne mora, dovolno e da napravat vozilo sto nema da se rasipuva.
Споредбата на моделите на ВЊ ми наликува на играта пронајди ја разликата(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..) (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: LosiPatista на 05 Септември 2012, 15:46:25 pmЦитат: Simo - Carrier166 на 05 Септември 2012, 15:28:23 pmЦитат: LosiPatista на 05 Септември 2012, 15:09:00 pmПо првата половина на годината, односно после изминати седум месеци Ford Focus ја надмина по број на продажби Toyota Corolla и во моментот е најпродаваниот автмобил на светот.Lajk Sigurno ne mu e lenso na Zero, kaj sto dozna deka voziloto prestana da mu se proizveduva, sega veke ne e ni najprodavano Плачам, рикам ко магарица, не можам да се соземам.
Цитат: Simo - Carrier166 на 05 Септември 2012, 15:28:23 pmЦитат: LosiPatista на 05 Септември 2012, 15:09:00 pmПо првата половина на годината, односно после изминати седум месеци Ford Focus ја надмина по број на продажби Toyota Corolla и во моментот е најпродаваниот автмобил на светот.Lajk Sigurno ne mu e lenso na Zero, kaj sto dozna deka voziloto prestana da mu se proizveduva, sega veke ne e ni najprodavano
Цитат: LosiPatista на 05 Септември 2012, 15:09:00 pmПо првата половина на годината, односно после изминати седум месеци Ford Focus ја надмина по број на продажби Toyota Corolla и во моментот е најпродаваниот автмобил на светот.Lajk
По првата половина на годината, односно после изминати седум месеци Ford Focus ја надмина по број на продажби Toyota Corolla и во моментот е најпродаваниот автмобил на светот.
A: What`s that on the street?B: It`s a Golf Mk V.C: No...It`s a Golf Mk VI.D: No...It`s the brand new Golf Mk VII.
Vredi da se pregleda ENTRAPMENT so Shonko Neri i C. Zeta Jones.