Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: MartinAlfista на 06 Септември 2012, 17:54:48 pmМене уште не ми е јасно како некој се снаоѓа користејќи македонски или српски интерфејс. Пробав да живеам 2 дена со македонско мени на телефон, и ништо не можев да најдам. Пробај windows на македонски ... нема подобро
Мене уште не ми е јасно како некој се снаоѓа користејќи македонски или српски интерфејс. Пробав да живеам 2 дена со македонско мени на телефон, и ништо не можев да најдам.
Цитат: Tommy на 06 Септември 2012, 18:05:38 pmЦитат: MartinAlfista на 06 Септември 2012, 17:54:48 pmМене уште не ми е јасно како некој се снаоѓа користејќи македонски или српски интерфејс. Пробав да живеам 2 дена со македонско мени на телефон, и ништо не можев да најдам. Пробај windows на македонски ... нема подобро ме зезаш? се зезаш нели...? или сериозен си? ма дај не ме јеби... пробав некои работи на мк... не ја бива бе брат... преводот им е шта да ти причам... башка како што вика членов над мене, не ми е природно...
Цитат: Stratro на 26 Август 2012, 13:16:58 pmЦитат: Chlink на 26 Август 2012, 00:54:07 amЗар сабјарка не си го гледа? Филмиште.So Dzontra Volta nema promasaj. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: Chlink на 26 Август 2012, 00:54:07 amЗар сабјарка не си го гледа? Филмиште.So Dzontra Volta nema promasaj.
Зар сабјарка не си го гледа? Филмиште.
Види дупе морееееее!