Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Џандар што команда улица, за да ја растерети гужвата. А уствари ја прави најголемата гужва и редици - видливи од вселената.
Па друже ако е исто чувството на бришење ентериерот на Кордобата и секс тогаш некоја вечер после град касно накај 3 саат зацепај ја колата накај Водно,паркирај се у темницата на погоден паркинг и сите додека клецкаат ти земи крпата и гланцај колата...
Autoprestige во мировна мисија...
Цитат: stefanel984 на 08 Март 2012, 12:50:31 pmОд новиве модели погрда кола од Mitsibushi Lancer мислам нема со полоша внатрешна изработка исто така и со понерафиниран мотор нема се на се еднаш влегов и ја пробав и уште еднаш не, па hyundai i10 има потреба внатрешност од нејзе.
Од новиве модели погрда кола од Mitsibushi Lancer мислам нема со полоша внатрешна изработка исто така и со понерафиниран мотор нема се на се еднаш влегов и ја пробав и уште еднаш не, па hyundai i10 има потреба внатрешност од нејзе.
Цитат: marsher на 08 Март 2012, 12:20:47 pmAutoprestige во мировна мисија...
ko pobratimi se. cekam video kaj sto se borat
Цитат: mmm121 на 08 Март 2012, 16:29:12 pmЦитат: velestrumf на 08 Март 2012, 15:33:00 pmЌе се женам бе, шо има лошо у тоа? неможеш да знаеш дур не пробаш..... а тогаш е веке касно да се кајеш А и да се каеш, можеш само у себе, пошо онака ке ти биде џабе ))
Цитат: velestrumf на 08 Март 2012, 15:33:00 pmЌе се женам бе, шо има лошо у тоа? неможеш да знаеш дур не пробаш..... а тогаш е веке касно да се кајеш
Ќе се женам бе, шо има лошо у тоа?
goedo ne se luti, ne sum protiv tebe,
ne se ova kletvi
И после ќе речат ајфон, бил комплициран. Абе бегајте таму, два клика се во прашање.
Не работи на инсталус незнам зашто не ми ја отвра.
Пробај постара верзија некоја. Ако не, некоја друга програмка мора да има. Јас само за километража користам, да ми пишува на стаклото напред, за да не го изедам по којзнае кој пат од џандари. ЕДИТ: Еве 1.4 ја инсталирав си работи кај мене.
Бранко е крив