de4ki fala za informaciive, inace za moeto auto fiat doblo se vodi kako tovarno iako ima stakkla odnosno e kombinirano i za tovaranje i patnicko, znaci prvo stavam folii i idam u masinski, po nekoja logika cim e tovarno vozilo smee celo da se zatemni pozadi, i nz dali ke mora atest da praam zatoa sto u soobrakajna se vodi tovarno,pozz
Види... Кај нас најчесто логиката не држи вода („Проект Скопје 2014“)... Најдобро ти е, да си прашаш на повеќе места, пред да се нафатиш на било што. Не знам како ќе го есапат Доблото, пошто е комбинирано... Башка, не знам дали добро те сватив, дали позади сакаш да ставиш фолии, низ кои не можеш ништо да видиш (како што ставаат на товарни), или регуларни клима фолии... Како и да е, и за едното и за другото, поубаво распрашај се. За патнички автомобили, би требало да нема проблем со затемнување, се’ додека се почитуваат новите одредби од законот. Нормално, тоа не значи дека нема да налеташ на некој неук претставник на 192, и ќе имаш дебата/драма/трагедија/комедија итн итн...
@Falanga: Абе ја само „симулирав“ ситуација помеѓу Банзаи и особа5234 од Плави Оркестар
Мене гаф што ми се има десено, службеното лице, после подолго анализирање на мојата лична карта (во која на сликата иам коса од околу 12мм, а во моментот на „распит“, ја имав пуштено до рамена
), ми рече да одам да извадам нова лична... или евентуално да ја потскратам косата