Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
А и јас да ја затрујам гаражата на коуре.Од кај ги купувате гумичките за брисачи, претпоставувам дека зимате квалитетни, ми требаат за Типо.
Цитат: Cuore Sportivo на 12 Август 2011, 19:10:25 pmЦитат: Sportex на 12 Август 2011, 12:06:11 pmКуоре друже...најдов една цигла иста како твојата само зелена, еколошка! Нешто вака!На трупчиња стои па ако ти требаат некои делови можам да праам муабет со човекот, по пат ми е кога си одам од канцеларија на кај дома! Види у каква состојба се брисачите. Сликни ги ако можеш.Као што се види из приложеног, не си само ти заинтересиран за брисачите.Едниот фали.Ама ептен е запуштена Циглава, едино нешто за делови, не верувам дека се гумиците на брисачите здрави...кој знае од кога стои таму ама не сум ја запикасал до скоро пошто не бев нафуран на цигли.Не можев од поблсику да ја сликам оти ми беше незгодно, имаше еден надвор стоеше па си викам да не си помисли вој сака да краде нешто!Позади е на трупци.
Цитат: Sportex на 12 Август 2011, 12:06:11 pmКуоре друже...најдов една цигла иста како твојата само зелена, еколошка! Нешто вака!На трупчиња стои па ако ти требаат некои делови можам да праам муабет со човекот, по пат ми е кога си одам од канцеларија на кај дома! Види у каква состојба се брисачите. Сликни ги ако можеш.
Куоре друже...најдов една цигла иста како твојата само зелена, еколошка! Нешто вака!На трупчиња стои па ако ти требаат некои делови можам да праам муабет со човекот, по пат ми е кога си одам од канцеларија на кај дома!
Цитат: Sportex на 12 Август 2011, 23:19:45 pmЦитат: Cuore Sportivo на 12 Август 2011, 19:10:25 pmЦитат: Sportex на 12 Август 2011, 12:06:11 pmКуоре друже...најдов една цигла иста како твојата само зелена, еколошка! Нешто вака!На трупчиња стои па ако ти требаат некои делови можам да праам муабет со човекот, по пат ми е кога си одам од канцеларија на кај дома! Види у каква состојба се брисачите. Сликни ги ако можеш.Као што се види из приложеног, не си само ти заинтересиран за брисачите.Едниот фали.Ама ептен е запуштена Циглава, едино нешто за делови, не верувам дека се гумиците на брисачите здрави...кој знае од кога стои таму ама не сум ја запикасал до скоро пошто не бев нафуран на цигли.Не можев од поблсику да ја сликам оти ми беше незгодно, имаше еден надвор стоеше па си викам да не си помисли вој сака да краде нешто!Позади е на трупци.33 ka e ova.
http://img52.imageshack.us/img52/8108/2898462620103233927zura.jpg
Не се извинувај Осмичке, се*и до миле воље, и така сме во Нужник
Цитат: Cuore Sportivo на 27 Септември 2011, 13:50:13 pmНе се извинувај Осмичке, се*и до миле воље, и така сме во Нужник Абе јас не сум знаел дека си бил.......... ПЕДЕР!!Немој ти мене Осмичке, не се знаеме толку добро уште.Не ти се извинувам тебе а ниту на спортекс, добро малку на спортекс. На zero шо треба да бриши ова г*нава што си ги ставал.
Уфффф, ќе заборавев за малцеZa sekoj slucaj da ne se usresh...
Нужников највише ми се свиѓа поради фактот што има клима и електрика на сите џамови
MMMMMMMMMMM ................. OHHHHHHHHHHHHHHHH !!!!!!!!!!!
Kuore...еве решение за твоето мало газе...!