Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: DENDE-LANCERED на 31 Мај 2017, 07:00:39 amЦитат: smole на 31 Мај 2017, 04:59:01 amЦитат: DENDE-LANCERED на 31 Мај 2017, 01:40:15 amЦитат: smole на 31 Мај 2017, 00:13:52 amЦитат: DENDE-LANCERED на 30 Мај 2017, 21:38:18 pmUtre na vrakanje od Grcija sakame do Dorjan da zastaneme.Da preporacate restorance, mi go preporacaa Fuk Tak, dobar li e?Супер е Фук Так, бар последен пат ја кога бев пред некоја година. Традиција, ваљда газда Перо е уште жив, обавезно јади рибља чорба и плескавици од икра. Ti zboris za ribniot restoran sto e vo blizina na Romantique taka?Не, Фук-Так е во Дојран. Na mapa ima eden resgodan vo Star Dorjan a eden vo Nov vo blizinata na Romantique hotelot sto e vo Dorjan isto taka.Јас се префрлив на Романтик во Велес. Во Стар Дојран е Фук Так.
Цитат: smole на 31 Мај 2017, 04:59:01 amЦитат: DENDE-LANCERED на 31 Мај 2017, 01:40:15 amЦитат: smole на 31 Мај 2017, 00:13:52 amЦитат: DENDE-LANCERED на 30 Мај 2017, 21:38:18 pmUtre na vrakanje od Grcija sakame do Dorjan da zastaneme.Da preporacate restorance, mi go preporacaa Fuk Tak, dobar li e?Супер е Фук Так, бар последен пат ја кога бев пред некоја година. Традиција, ваљда газда Перо е уште жив, обавезно јади рибља чорба и плескавици од икра. Ti zboris za ribniot restoran sto e vo blizina na Romantique taka?Не, Фук-Так е во Дојран. Na mapa ima eden resgodan vo Star Dorjan a eden vo Nov vo blizinata na Romantique hotelot sto e vo Dorjan isto taka.
Цитат: DENDE-LANCERED на 31 Мај 2017, 01:40:15 amЦитат: smole на 31 Мај 2017, 00:13:52 amЦитат: DENDE-LANCERED на 30 Мај 2017, 21:38:18 pmUtre na vrakanje od Grcija sakame do Dorjan da zastaneme.Da preporacate restorance, mi go preporacaa Fuk Tak, dobar li e?Супер е Фук Так, бар последен пат ја кога бев пред некоја година. Традиција, ваљда газда Перо е уште жив, обавезно јади рибља чорба и плескавици од икра. Ti zboris za ribniot restoran sto e vo blizina na Romantique taka?Не, Фук-Так е во Дојран.
Цитат: smole на 31 Мај 2017, 00:13:52 amЦитат: DENDE-LANCERED на 30 Мај 2017, 21:38:18 pmUtre na vrakanje od Grcija sakame do Dorjan da zastaneme.Da preporacate restorance, mi go preporacaa Fuk Tak, dobar li e?Супер е Фук Так, бар последен пат ја кога бев пред некоја година. Традиција, ваљда газда Перо е уште жив, обавезно јади рибља чорба и плескавици од икра. Ti zboris za ribniot restoran sto e vo blizina na Romantique taka?
Цитат: DENDE-LANCERED на 30 Мај 2017, 21:38:18 pmUtre na vrakanje od Grcija sakame do Dorjan da zastaneme.Da preporacate restorance, mi go preporacaa Fuk Tak, dobar li e?Супер е Фук Так, бар последен пат ја кога бев пред некоја година. Традиција, ваљда газда Перо е уште жив, обавезно јади рибља чорба и плескавици од икра.
Utre na vrakanje od Grcija sakame do Dorjan da zastaneme.Da preporacate restorance, mi go preporacaa Fuk Tak, dobar li e?
Се качи на манастирот горе?Беше на споменикот на 12-те ваташки другари?
Ја не го препорачувам Агапи. И пре би печење него пајдаки. Џоко владее, пред некој ден чув дека има отворено кафана во Скопје, негде кај сервисите за коли (Дацит и др.) кај Лепенец, точно каде незнам.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Ова е од Дојрана во петокот, троа послано али одлично јагнешко печење, секој ден имаат.
Цитат: smole на 31 Мај 2017, 14:25:18 pmЈа не го препорачувам Агапи. И пре би печење него пајдаки. Џоко владее, пред некој ден чув дека има отворено кафана во Скопје, негде кај сервисите за коли (Дацит и др.) кај Лепенец, точно каде незнам.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Ова е од Дојрана во петокот, троа послано али одлично јагнешко печење, секој ден имаат.Ауу браво! ако имаат секој ден, ќе се проба некој ден! Денс баш бев, се мислев што да јадам, не бев за чорба расположен. Следниот пат без двоумење.
Цитат: Luki Junior на 31 Мај 2017, 14:26:26 pmЦитат: smole на 31 Мај 2017, 14:25:18 pm....Нареден викенд во Македонија кога ќе сум, ќе те послушам и посетам Ѓоко во Мрзенци. Џоко Башка тој келнерот (мислам дека му е син) е малце акнат ама во добра смисла и шегаџија. Сите таму се супер услужливи.
Цитат: smole на 31 Мај 2017, 14:25:18 pm....Нареден викенд во Македонија кога ќе сум, ќе те послушам и посетам Ѓоко во Мрзенци.
....
Fuk Tak dobro bese, preporaka od mene.Krapot malce mrsnicok ali so Lignjite se opravija.Ribjata corba vrv.Naredno odenje ke probame kako e vo Nota.
Луки, препорака за Јавор Џоко и од мене. Келнерите им се кој од кој пошлапнат . Како од Демир Хисар да се земени на привремена работа во ресторанот. Цареви.