Автор Тема: Убави места во Македонија  (Прочитано 116118 пати)

Отсутен skorpion

• Редовен
  • Пораки: 2215
  • Burn the tires, not your soul!!!
Одг: Убави места во Македонија
« Одговори #195 на: 04 Мај 2017, 20:46:07 pm »
Еве слики од Бел Камен Радовиш, убав амбиент, пристапни цени, добра услуга, интересен пат за возење до таму 20 и некој километар од Радовиш, има спа центар и соби за спиење, али што како не сум се распрашал.

по патот

и од Бела вода викендов

Jedno upozorenje!
Kad prelazite ulicu, uvek gledajte u automobile a ne u semafor!
Semafori retko kad udare čoveka.

Присутен Boshe

• Сениор
  • Пораки: 5175
  • Пиши лаже
« Одговори #196 на: 05 Мај 2017, 00:37:26 am »

Ако тоа брзо е во Недела и се одлучиш за Воденица, внатре ќе сум во салата, роденден на малата спремаме, побарај ме  (Аце) ќе пиеме по некоја жта.
Во ред, благодарам на понуда. Ако биде неделава, ке те побарам.

Боше бела вода е одлично, пред 2 дена бев пак, ако одиш викенд да си закажеш маса или таму ќе почекаш да се ослободи, зависи кое време ќе отидете, оно претходниот викенд мај беше затоа гужва, сега до летото има шанса да биде раат малку,

инаку бев и на бел камен на плачковица, одкај радовиш се оди и убаво место, слики покасно.
Ти благодарам. Времево ако не се среди тешко ке биде за викендов. Ако не, ке имам на ум за наредната.
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that

Отсутен ogledalo

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 615
« Одговори #197 на: 22 Мај 2017, 11:04:30 am »
Dali nekoj bil vo restoran Bakal vo Brvenica? Deka e ubavo znam, za hranata segde ja pisuvaat deka e odlicna, no nigde nema za cenite kako se. Spored izgledot i komentarite za hranata, znam deka treba da e skapo, no kolku? Dali vo rang na Vodenica-Skopje.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 8964
« Одговори #198 на: 22 Мај 2017, 11:08:17 am »
така некако, скапичко а мали салатички

Отсутен smole

• Сениор
  • Пораки: 3068
« Одговори #199 на: 23 Мај 2017, 09:54:11 am »
Dali nekoj bil vo restoran Bakal vo Brvenica? Deka e ubavo znam, za hranata segde ja pisuvaat deka e odlicna, no nigde nema za cenite kako se. Spored izgledot i komentarite za hranata, znam deka treba da e skapo, no kolku? Dali vo rang na Vodenica-Skopje.

Во Воденица не сум бил, Бакал е исто или поскапо од Пелистер од аспект на цени, мали порции, ок услуга, ништо посебно храната, повеќе местото вреди да се види него да јадеш.

Незнам за која прилика би идел или со какво друштво, ако бараш одлична и ефтина храна и фантастична услуга - Мечкуевска куќа - Св. Николе. Е сега тоа е етно стил а Бакал е класичен ресторан со прибори за салата и останати марифети, али јас пак не им идам, ако сакам убав ресторан неморам да возам 30км и да платам исто или поскапо од Скопје.

Во Брвеница има уште еден таков ресторан - Електра Гарден, ама таму не сум бил.

Отсутен mambo

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 77
« Одговори #200 на: 23 Мај 2017, 21:43:15 pm »

Во Воденица не сум бил, Бакал е исто или поскапо од Пелистер од аспект на цени, мали порции, ок услуга, ништо посебно храната, повеќе местото вреди да се види него да јадеш.

Незнам за која прилика би идел или со какво друштво, ако бараш одлична и ефтина храна и фантастична услуга - Мечкуевска куќа - Св. Николе. Е сега тоа е етно стил а Бакал е класичен ресторан со прибори за салата и останати марифети, али јас пак не им идам, ако сакам убав ресторан неморам да возам 30км и да платам исто или поскапо од Скопје.

Во Брвеница има уште еден таков ресторан - Електра Гарден, ама таму не сум бил.
Бакал е ужасно скап,  а и смрди на штала кои се во непосредна близина. Ужас.

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10967
  • 430i
« Одговори #201 на: 23 Мај 2017, 23:14:05 pm »
Далеку од ужас, да не забегуваме сега
Во секој случај треба да се види, па дали пак ќе се посети зависи од искусеното

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17504
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #202 на: 24 Мај 2017, 00:12:44 am »
Фан фект, неофицијално, затруените 200-и-кусур работници од Леар во Тетово јаделе шпагети со сос токму од Бакал, кој, уште еднаш да кажам неофицијално, е задолжен за снабдување на фабриката со оброци.

Никаде не се појави информација низ медиуми бидејќи веројатно се повлекле соодветни конекции да не дојде до тоа, но комбиња на Бакал секојдневно доставуваат јадење во фабриката, сведоштво на многу гостиварци кои работат таму.

Не сум бил во Бакал, не ме палат фенси ресторани, ама не ми се ризикува после ваква информација. Сигурно кујната им е со високи стандарди на безбедност и хигиена, ама ми стана некако шубе после чуеното :)

Отсутен Dule_

• Сениор
  • Пораки: 3015
« Одговори #203 на: 24 Мај 2017, 11:09:38 am »
Труењето беше за да му се одземе тендерот за носење на јадење на бакал. Сега јадење носи ресторан на еден албански бизнисмен од Тетово. Не беше храната неквалитетна туку затруена беше поради тоа. Ресторанот си фукнционира и ден денес.

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10967
  • 430i
« Одговори #204 на: 24 Мај 2017, 12:47:39 pm »
doing business по маќЕдонски

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8124
  • Rural fuckin society - we live in!!!
« Одговори #205 на: 24 Мај 2017, 15:05:40 pm »
Бооо, браос за потегот.

Џе је дно?

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17504
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #206 на: 24 Мај 2017, 15:08:21 pm »
Труењето беше за да му се одземе тендерот за носење на јадење на бакал. Сега јадење носи ресторан на еден албански бизнисмен од Тетово. Не беше храната неквалитетна туку затруена беше поради тоа. Ресторанот си фукнционира и ден денес.

Многу пологичен тек на настаните е ова. Фала за дообјаснувањето. :)

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 13933
« Одговори #207 на: 24 Мај 2017, 16:39:19 pm »
Имаше во многу медиуми, еве пример...

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
« Одговори #208 на: 25 Мај 2017, 09:47:36 am »
Препорачајте некоја добра рута за продужен викенд низ МКД, со преспивање...
Тргнуваш од Скопје и......

Отсутен Klen

• Редовен
  • Пораки: 2327
  • Продавам течност за жмигавци
« Одговори #209 на: 25 Мај 2017, 09:49:33 am »
И се упатуваш кон најблиската граница за што подалеку од овде :D
Замисли да си кола и да ти вградат плин :(
Попрво оди кај некој дома во гаража него во М Кар поголеми ти се шансите да си ја средиш колата