Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Не сум ја видел темава од дамна. Генерално се трудам секој викенд да сум надвор од Скопје барем на еден ден. Колку убави места има во Македонија што вреди да се видат и да се искусат не сме свесни ни самите. Слики ве во прилог се сите мои. Ако сакате некои дополнителни информации и детали прашувајте Дојранско езеро(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Ова е над Никифорово, по трасата на Мавровскиот велосипедски маратон(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Некаде помеѓу Богдево и Врбен, мавровски регион(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Зајдисонце на Мавровско езеро(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Салакови езера гледани од врв Убава(2352м), во позадина се гледа Солунска Глава(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Поглед од врв Карбула(2148м) кон Дебарската долина(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Панорама, некаде на пола пат помеѓу Водно и Матка, во позадина шарскиот масив и Скопска Црна Гора. Тоа сивилото гнасно доле е Скопје.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Некаде над Патишка Река(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Пејзажи пред врв Миленков Камен(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Маврово(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Демир Капија, сектор Сахара ова е пред влезот во првиот тунел од десна страна.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Ски терени Маворово(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Последни искачувања кон врв Миленков Камен(2100м) во позадина Козјак(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Панорама на Струшко (Охридско ) езеро од Елен Камен(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Поглед од Титов Врв(2747м) (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
Препорака за убав ресторан-парк освен, Гиновце, Ранч, Етно село, Визиана, Чардак?Други некои така поблизу до 60-70 км од Скопје?