Volanot e cuden zatoa sto nema Airbag. Siguren sum deka za Euro2 mora da ima airbag, no pak nekak uspeale da ja vnesat.
Volanot tesko se vrti zatoa sto nema servo.
Motorot e umren, i treba da se naviknis na toj fakt, i da naucis da vozis soodvetno negovite karakteristiki.
Korozija sigurno ima posto e od slovenija, site koli se skapani vo slovenia. Ako sakas da ja cuvas slednite 5-10 godini sredi go toa sto pobrzo.
Menuvacot treba da e krut kaj Opel(Corsa), vo sprotivno kolata e izdrnkana i izvozena, a tvojata ne e.
Kola so najslab motor i nula oprema e odlicna kola za vozac pocetnik.
Моја претпоставка: колата е увезена првично со волан со airbag. Некој ја има слупано или барем потчукнато и има пробушено перничиња, па има сменето волан за да камуфлира. Колата е измазнета на неколку места, па прешприцана (тоа го гледам сега, после повнимателно разгледување).
Сепак, моторот добро работи и јас сум задоволен, на крутиот волан се навикнав и веќе и` напраив 2500км (за два месеци - не е многу, ама не е ни малку).
Во тек ми е мерење на потрошувачка, иако според досегашното возење, комбинирана би требало да е околу 6-6,5л/100км.