Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
имате пробано, со оние шо ги викат млечни сијалици за позицијата? јас имам такви и си светат бело,а вакви немам сретнато уште да видам дали има некој разлика?
da da kaj mene na tipoto bea potrebni malce dupkite da gi prosiram so turpija za da vlezat diodite.
Цитат: VLATKO на 16 Август 2011, 22:15:55 pmda da kaj mene na tipoto bea potrebni malce dupkite da gi prosiram so turpija za da vlezat diodite.Не влегуваа и кај мене во дупката за сијаличката...Но за разлика од тебе, ја ги остругав диодите, а фарот не го чепкав Од кај да знам колку ке тераат...Сега за сега светат, но не ја возам колата којзнае колку за да можам да дадам потврдна информација околу квалитетот. Но во резерва секогаш си ги носам двете класични сијалички...Ако откаже некоја диода, перманентно летаат во кош, а на нивно место доаѓаат повторно старите и добри сијалички
Вадиш отпорникот ставаш друг и решен проблем. Не ве научија нешто во тоа школото ваше