Дечки троа ум да дадете ако може.
Проблем No 1.
На совозачкото седиште имам некоја мрсна дамка. Ја носев колата у перална и тој дечкото што ја чистел внатре седнал внатре нели да ја исчисти и кој ѓавол го знае со што ги имал измачкано панталоните, ѓавол да го носи, направил дамка која страшно ме нервира. Кога си ја земав колата мислев дека му се истурило вода или од некое средство за чистење, ама не било тоа. Проба сопругата да ја исчисти дамката ама не бидува, не искача. И да не бидам лубеница се работи за платно, не е кожа. Е сега, дали има некое ефикасно средство со кое може да се отстрани таа дамка или ќе мора кај Даме на посета да се иде. ТЕ-ЕН извини друже ама Скопје ми е каде каде поблиску.
Проблем No 2.
Го носев малиот на тренинг и шутрак без да загледам сум ја паркирал колата под еден бор и баш за тие 10 минути додека да се вратам назад до кола боров му текнало да пушти од тоа смолата така да сега имам точки од смола по кола. Дел успеа да се исчисти ама дел јок. Највише ме нервираат точките на предните стакла на надворешната гума и на хаубата. Дали има и за тоа некое средство пошто досега не сум пробувал оти мислев дека после неколку перења ќе се исчисти, или ако ништо не бидува тогаш кај Даме да правам два у едно.