Pa ok ama ete ima sliki, na koi prethodno imalo swirl marks, posle poliranjeto nema 😁
Jas ke ti kazam masinata e odlicna, edina mana e sto vo nasava vukojebina nemozes da najdes pomali podloski ( backing plate ) za sungerite i malku e golema ( so nejze odi podloska od 150mm ) mozes da ja koristis so sungeri od 150 ili eventualno 180mm, a toa ti e za golemi povrsini. Primer za ivici za lajsni na vrati i slicno ti e nefunkcionalna...sekako dodeka ne ti stasaat podloskite od 125mm i od 75mm od cicko alija, koi mozes ( i treba ) da gi naracas uste pred da ja kupis masinata. Vo globala toa e mana. Drugo drugo da mi tekne da ti kazam....a da sepak gledaj ja i cenata ne e Rupes majka mu stara, normalno e da e poslaba i soglasno toa ocekuvaj za nijansa poslabi ( ova se odnesuva na cut fazata, vo polish nemas apsolutno nikakvi problemi ) performansi.
Jas eve kako izigrav. Za da ne se macam da cutiram so dual action, i da minam po 2/3 pati na odredeni delovi, sea na black friday ja kupiv najevtinata rotaciona polirka, eve vaa

I so nejze katiram, i teram gruba pasta, a haosot ( citaj hologrami so ke mi gi napravi ) gi resavam bez nikakov problem so dual actionot vo vtorata faza, i toa e toa. Mi odi em mnogu polesno em mnogu pobrzo. Drugo nesto ako te interesira prasaj. Uostalom bujrum do Veles, zemi gi dvete polirki na 2 nedeli, probaj vidi ispoliraj, ke ti dadam komplet sungeri, polir pasti materijali se, ako te bendisuva kupi si vo idnina i toa e toa. Ako ne vrati mi gi nazad i ne se zamaraj fazla 😁