Dojde vreme da se polira i kabrioto kazuvajte sto da pravam koj da go polira !
Правец кај Даме! 
Pravec kaj dame dame pred 3 meseci dojde kaj mene mi rece ke ja pocneme kolata utre ke dojdam ke vidime kako ke bide ke ispolirame edno delce i uste nisto od toa posle toa go kontaktirav uste ednas dvapati no nisto
.... a eve veke doagja prolet ,treba da se mestat lajsni branici ..... kolata treba da pocne da se vozi niz gradov :/ no dame go nema
Pa baram pomos ,koj daja fati kolava da ja sredi kako sto treba? :/
Smrt mi e koga treba da se organiziram so nekoj majstor ,isto i za bandasite Fustic trebase da mi gi ofarba pred mesec dena uste nitrag ni nisto ke treba sam da si gi farbam :@
znaci vaka jas nema da bidam akao tebe i da iznakazam se i sesto samo mislam deka jas nisto poosebno ni sum ti vetil niti nesto konkretno sme se dogovorile nitti sme kontaktirale nesto posebno i kolku sto se sekavam koga dojdov da ja vidam jas ti se javiv
Jas ne kazav nisto loso za tebe nit nekogo navrediv ....
Ja sakav da ja fatis i da ja zavrsis ti kolata oti veruvam vo lugeto sto tebe te preporacale , najkam bilo koj da ja fati, ti tocno mi se javi se dogovorivme da dojdes da ispolirame edno delce pa , potoa da se dogovorime za celata kola i ostana samo na muabet rabotava , ke ja pocneme li ? Ili kazuvajte ili ponudimi ti niz skopjevo sto poznavas nekoj za polirenje dobar majstor dokolku ti nemozes da ja fatis i da ja srabotis kolata