ај уште еднаш да се образложам.колата нема да се вози многу,плин нема да се става зашто никогаш нема да се исплати.ибица возам јас,па да не купува и она иста,а и не е така ефтина за одржавање.пежо,алфа,или било кој италијанец и француз не доаѓаат во предвид,па колку сака нека се убави,ама знам дека не се ефтини за одржување во споредба со корсата.имав citroen zx и opel corsa b па многу лесно ми е да споредам и генерализирам.форд исто не ме бендисува од истите причини како и французите.авео не е лошо,може да влезе у план,за да можам некад и ја да го возам.на пиканто никад немаше да ми текне да не го видев во темата,ќе и го предложам и тоа,само незнам за евентуално ако треба да се продава покасно дали ќе има купци.ете и спаркот не го исклучувам,зашто на нејзе и е симпатично,ама...
фала на сите до сега за предлозите и линковите,ќе се јавам на некои од тие.повеќе би се заинтересирал кога би препорачал некој сопствено возило или возило на близок што го знае,како за своја душа(се надевам нема да ме заебе

)))