Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
хвала ти пуно Зеровски. А што се дешава со потрушувачката? Имаш ти ремап? Му пишав на Маршер ваљда ке ми одговори па ке го посетам наскоро.
па гледам сите го зборите тој ремап, па баш ме интересира дали и колку се исплати оти 350 евра... не се малце... а иначе со 90 коњи Фиестава би летала
Дечки...сум си турил и навлаки! Бев во евростил и за 2000 денари заврсив работа и искрено топ се, мн ми се прај ќефот. Ќе пробам деновиве да турам и слики со новите навлаки. Иначе малце ме разочара Самад со изборот на материјали и со сите тие реклами дека има се и дека оригинали и ова-она... у принцип изборот е доста ограничен. Сега ми остануваат уште 3 работи да средам, па можеби ќе можете да ми помогнете. Сакам да направам полирање со корекција на боја (али мора да биде некое екстра), да направам сервис (промена на уље и проверка на остали стварчици - не во МиДа, не сум миљардер) и имам мал проблем, нешто ми торпа во гепекот и никако неможам да утврдам што е, а сумњам малце у вратата од гепекот па знае ли некој каде можам да идам и да ја проверат дали дихтуе како што треба.
6 литри градска е сосема нормално за мало дизелче. Тие што зборат за потрошња под 5 во град (реална потрошња, со реално возење), сањаат само. А тоа што ти викаат 5-5.5, тоа или те лажат, или претеруваат. Треба ептем пензионерски (или као таксист) да возиш, за да имаш таква потрошувачка. Според мене, тоа не е реално.