Автор Тема: Ford Fiesta 1.4 TDCi  (Прочитано 13463 пати)

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
Одг: Ford Fiesta 1.4 TDCi
« Одговори #30 на: 03 Јуни 2011, 16:09:24 pm »
На вакво и мислев... вака да се направи...  Само... неможев да ги најдам овие браници... со боја...

Отсутен Dodo

• Бемвекријачко Пе*ерче
  • Редовен
  • Пораки: 2784
« Одговори #31 на: 10 Јуни 2011, 11:05:13 am »
Еве некоја слика и од внатрешноста после хемиско чистење.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29589
    • CARclub.mk
« Одговори #32 на: 10 Јуни 2011, 13:37:02 pm »
Ухаа, одлично! Секоја чест на дечките, особено за чистењето на моторот!

Ааа, закажувам и јас, ќе гледам за следниот викенд!

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #33 на: 10 Јуни 2011, 15:56:43 pm »
каде е ова?

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #34 на: 10 Јуни 2011, 17:22:05 pm »
Одлично исчистена стварно !!! Каде беше на хемиско? Суво или мокро ... Колку те кошташе комплетното задоволство ???

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #35 на: 10 Јуни 2011, 17:23:49 pm »
Одлично исчистена стварно !!! Каде беше на хемиско? Суво или мокро ... Колку те кошташе комплетното задоволство ???

2500 денари пиша мислам ама мене ме интересира каде е ова....кај се наоѓа.....ја гугни мило и ние да знаеме!

Отсутен Dodo

• Бемвекријачко Пе*ерче
  • Редовен
« Одговори #36 на: 10 Јуни 2011, 17:52:52 pm »
хахах... ај да гугнам. Колата ја чистев кај http://www.pazar3.mk/Listing/Detail/Index/532244?searchID=2875052&Idx=1 а подетални информации има во http://www.carclub.mk/index.php/topic,872.15.html

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #37 на: 10 Јуни 2011, 18:39:50 pm »

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34064
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #38 на: 10 Јуни 2011, 18:51:43 pm »
Зеро гледаш ли старата Фиеста колку поубава и попространа внатрешност има а?

Отсутен Dodo

• Бемвекријачко Пе*ерче
  • Редовен
« Одговори #39 на: 16 Јуни 2011, 01:09:30 am »
Дечки...сум си турил и навлаки! Бев во евростил и за 2000 денари заврсив работа и искрено топ се, мн ми се прај ќефот. Ќе пробам деновиве да турам и слики со новите навлаки. Иначе малце ме разочара Самад со изборот на материјали  и со сите тие реклами дека има се и дека оригинали и ова-она... у принцип изборот е доста ограничен. Сега ми остануваат уште 3 работи да средам, па можеби ќе можете да ми помогнете. Сакам да направам полирање со корекција на боја (али мора да биде некое екстра), да направам сервис (промена на уље и проверка на остали стварчици - не во МиДа, не сум миљардер) и имам мал проблем, нешто ми торпа во гепекот и никако неможам да утврдам што е, а сумњам малце у вратата од гепекот па знае ли некој каде можам да идам и да ја проверат дали дихтуе како што треба.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54948
  • Махер
« Одговори #40 на: 16 Јуни 2011, 01:37:42 am »
Дечки...сум си турил и навлаки! Бев во евростил и за 2000 денари заврсив работа и искрено топ се, мн ми се прај ќефот. Ќе пробам деновиве да турам и слики со новите навлаки. Иначе малце ме разочара Самад со изборот на материјали  и со сите тие реклами дека има се и дека оригинали и ова-она... у принцип изборот е доста ограничен. Сега ми остануваат уште 3 работи да средам, па можеби ќе можете да ми помогнете. Сакам да направам полирање со корекција на боја (али мора да биде некое екстра), да направам сервис (промена на уље и проверка на остали стварчици - не во МиДа, не сум миљардер) и имам мал проблем, нешто ми торпа во гепекот и никако неможам да утврдам што е, а сумњам малце у вратата од гепекот па знае ли некој каде можам да идам и да ја проверат дали дихтуе како што треба.
Зависи што тропка, кај мене тропкаше регистрацијата. Иако е со облога колата, кај што стои регистрацијата, самата рамка не ја стегаше доволно. Ставив онакви меки под железото. Ја стегнав како што треба и спие. Нервно попуштам кога ќе чујам некој звук безвезен, затоа знам. Види дали е тоа...

Отсутен Dodo

• Бемвекријачко Пе*ерче
  • Редовен
« Одговори #41 на: 16 Јуни 2011, 01:41:31 am »
и јас почињам да попуштам...цел гепек го преуредив! вадев-ставав-заглавува резервно тркало, дизалица... проблемот е што во рок е една недела сменив таблици и држачи, правев хемиско и ставав навлаки...епа некој од горенаведениве ако ме заебал и му паднало некое штрафче... ќе го силувам!!! :)

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29589
    • CARclub.mk
« Одговори #42 на: 16 Јуни 2011, 07:55:54 am »
Раде, битно је да буде секса. Тек сеа сконтав дека си ти. :)

Отсутен doktor

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 371
« Одговори #43 на: 16 Јуни 2011, 08:14:56 am »
Мене ми тропкаше држачот на задната клупа од десната страна(на наслонот,вертикалниот), мислев амортизерот дека е! Провери ги и нив! Бај д уеј, ефтино си поминал со навлаките, во Еуро стил јас ги платив 4500ден., ама стварно се екстра! :)

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #44 на: 16 Јуни 2011, 11:42:03 am »
Кај мене беше исто, прво ја средив регистрацијата, ја извадив и под неа на пластиката залепив термобанд и сега не тропа а после ми доаѓаа некои тропканја пак одзади и проверив и излезе она курацон поклопецот што се крева позади кога ќе ја отвориш вратата, му ставив и него одоздола на рабовите термобанд и таман е сега.