Автор Тема: Alfa Romeo vs Everything Else!  (Прочитано 1608831 пати)

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
Одг: Alfa Romeo vs Everything Else!
« Одговори #405 на: 01 Октомври 2011, 22:12:16 pm »

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
« Одговори #406 на: 02 Октомври 2011, 00:41:23 am »
Единствено што е рамно на победа е само победа.
Ти ја видов колата во Велес.

Присутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 18028
« Одговори #407 на: 02 Октомври 2011, 03:04:41 am »
Еве.

Ако изгубила, изгубила, нема потреба да си бараш оправдување или причина за тоа. Можда 15 минути после оваа трка се пуштиле уште еднаш, и победила, ама нема видео од тоа... И сеа, шо ќе праиме?

Одлични цитати си избрал. Праиме што праиме, многу се нафуравте за тој еден пораз снимен во mpeg, а никаде ве немаше кога стоеја видеата каде газеше се пред себе.

Отсутен Sase_91

• Сениор
  • Пораки: 4125
« Одговори #408 на: 02 Октомври 2011, 03:23:04 am »

Таа ќе да е :D за викенди сум Велес, преку неделата Скопје сум па и таму може да ја сретнеш.
If everything seems under control, you're not going fast enough.  /  KKBA

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20888
« Одговори #409 на: 02 Октомври 2011, 04:08:34 am »
Еве.

Ако изгубила, изгубила, нема потреба да си бараш оправдување или причина за тоа. Можда 15 минути после оваа трка се пуштиле уште еднаш, и победила, ама нема видео од тоа... И сеа, шо ќе праиме?

Одлични цитати си избрал. Праиме што праиме, многу се нафуравте за тој еден пораз снимен во mpeg, а никаде ве немаше кога стоеја видеата каде газеше се пред себе.

Ваљда не сум се осетил повреден за тие што изгубиле... А рака на срце, не ми е јасно што толку те повреди видеово (или нешто што сум кажал), за вака квази-агресивно да настапуваш.

Башка колку што знаеме јас, јас и јас, не сум шизофреничар (или барем сеуште не докажале), па нема потреба да ми се обраќаш со „ве“.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7789
« Одговори #410 на: 02 Октомври 2011, 05:55:31 am »

Таа ќе да е :D за викенди сум Велес, преку неделата Скопје сум па и таму може да ја сретнеш.
Саше плесни го Аудито во гаража ...  Заслужува :)

Глеам се нафуравте многу што еднаш изгубила оваа одлично спремена Алфа. Кога се постираа видеата како јадеше се пред себе, сите молчевте. Ајде цитат за ова, може?

Со доволно пари, и прав мајстор, не е битно која значка ке стои напред на колата ...
Да ми речеше некој пред година дена, дека Форд Ескорт е најбрзата кола во Македонишен, ке му се изнасмеев у лице ...
искрено ... 

Сигурен сум да се најде некој бабачко со доволно пари, и од обична кола без оглед на марката ке направи најбрзо количе ...   Само пусти пари ...

Расправијата за Алфа наспроти се останато во овој поглед е непотребна ...

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10640
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #411 на: 02 Октомври 2011, 11:36:02 am »
Ај вака.. ја не измислувам топла вода... ама тоа...

Секој е фан на некоја Автомобилска индустија... и сите се посебна прича, пример... некој што е фан на Германската автомобилска индустрија... пример фан на БМВ, нема шанси... никогаш да седне да вози, Алфа или да го натераш да купи Алфа, Пежо, или било што друго... 
Тоа е и обратно, тој што затерал со Алфа, душата ке ја даде... и пак само Алфа ке вози...

Тоа се се луге, заљубеници во некој модели и нема шанси... да им го смениш мислењето... за ништо...

Присутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 18028
« Одговори #412 на: 02 Октомври 2011, 11:41:44 am »
Еве.

Ваљда не сум се осетил повреден за тие што изгубиле... А рака на срце, не ми е јасно што толку те повреди видеово (или нешто што сум кажал), за вака квази-агресивно да настапуваш.

Башка колку што знаеме јас, јас и јас, не сум шизофреничар (или барем сеуште не докажале), па нема потреба да ми се обраќаш со „ве“.

Не ти се обраќам само тебе со „ве“. Имаше и други што се ситеа на поразот, а што молчеа кога се ставаа другите видеа. На крај секогаш излага дека ние сме провокатори.
И да, реакцијата моја е „квази-агресивна“ како што си ја сфатил ти, зошто насловот на темава е таков каков што е.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #413 на: 02 Октомври 2011, 14:29:23 pm »
Еве ме :)

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #414 на: 02 Октомври 2011, 14:45:35 pm »
Еве.

Не ти се обраќам само тебе со „ве“. Имаше и други што се ситеа на поразот, а што молчеа кога се ставаа другите видеа. На крај секогаш излага дека ние сме провокатори.
И да, реакцијата моја е „квази-агресивна“ како што си ја сфатил ти, зошто насловот на темава е таков каков што е.

Cool.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #415 на: 02 Октомври 2011, 20:10:15 pm »
Не плачииииии...не жалиииии...немој мила мајко да плачееееееш....твојта љубов нема границааааааа....испрати ме мајко дооооооо станицааааааа !
Ќе си одам со автобус, не ја возам Алфата! ;D ;D ;D ;D

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #416 на: 03 Октомври 2011, 09:37:22 am »
Греота... алфава...

Греота ?

;D ;D ;D ;D

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #417 на: 03 Октомври 2011, 09:39:58 am »

Алфата има исти  бандаши како голфчето мое !  ;)

Мораше на црвено да тргне за да излезат изедначени на крај

Поршето е дисквалификувано !  ;)

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10640
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #418 на: 03 Октомври 2011, 09:58:38 am »

Алфата има исти  бандаши како голфчето мое !  ;)

Мораше на црвено да тргне за да излезат изедначени на крај

Поршето е дисквалификувано !  ;)

Поршето отиде, напред... пепел... направи

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #419 на: 03 Октомври 2011, 11:27:07 am »
;D ;D ;D ;D

Еве бе МартинАлфиста, Алфава лом го праи 15 години помладото ЕВО... Во претходното видео изгуби за 0.2 секунди, сеа тепаше за 0.05.... ЈЕЕЕЕ!!!  ;D ;D ;D