Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Симо, конкурирај за карабинер:http://www.carclub.mk/2016/05/09/novata-alfa-romeo-giulia-qv-e-vekje-del-od-italijanskata-policija/
Со Веспа се почнуе. Нема Џулија одма.
OД тестов ништо не разбрав. Изгледот е многу просечен за една алфа. Да видиме како ќе се покаже во споредбените тестови.
Неколку пати беше употребено „курва“ и „префетаменте“. Мислам дека е доволно.
Цитат: bramovsk на 10 Мај 2016, 11:29:27 amНеколку пати беше употребено „курва“ и „префетаменте“. Мислам дека е доволно.Мене еден другар ми рече: Не можеш без Алфа! Тоа е скапа курва која ти се вовлекувапод кожа. Ама сексот е добар
Цитат: Alfista на 10 Мај 2016, 12:11:32 pmЦитат: bramovsk на 10 Мај 2016, 11:29:27 amНеколку пати беше употребено „курва“ и „префетаменте“. Мислам дека е доволно.Мене еден другар ми рече: Не можеш без Алфа! Тоа е скапа курва која ти се вовлекувапод кожа. Ама Мислам дека нешто за во кривини станува збор Другово за секс и под кожа не знам Да,да,да
Цитат: bramovsk на 10 Мај 2016, 11:29:27 amНеколку пати беше употребено „курва“ и „префетаменте“. Мислам дека е доволно.Мене еден другар ми рече: Не можеш без Алфа! Тоа е скапа курва која ти се вовлекувапод кожа. Ама Мислам дека нешто за во кривини станува збор Другово за секс и под кожа не знам