Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Simo - Carrier159 на 29 Март 2017, 15:09:02 pmЦитат: marmlad на 29 Март 2017, 14:41:44 pmБаш пред некој ден истражував (од кога ја гледав топ геар е3), побрза е алфата, факт. До 200км/ч е рамо до рамо со М5. Немаш браат јутуб видео клипче од вртаљките позади волан, џабе везеш... Има..али ти не го глеј иако ти боде очи..
Цитат: marmlad на 29 Март 2017, 14:41:44 pmБаш пред некој ден истражував (од кога ја гледав топ геар е3), побрза е алфата, факт. До 200км/ч е рамо до рамо со М5. Немаш браат јутуб видео клипче од вртаљките позади волан, џабе везеш...
Баш пред некој ден истражував (од кога ја гледав топ геар е3), побрза е алфата, факт. До 200км/ч е рамо до рамо со М5.
А сега убаво ти е?
Благодарение на кватростаџонето , некој ќе вози подобро БМВ во иднина, отколку што би возел ако ја немаше.
Замисли да си кола и да ти вградат плин
И мене, а сум фанбој на ///М. Можеа да направат в8 мотор без турбо со +500 коња ко што направи порше за 911 R и пак да исплонат критериуми за емисија на гасови и со малку по цивилизиран дизајн и класично серво би биле перфектни коли за мене
Така е Трпееееее. Мене на новото М3/М4 највеќе ми пречи звукот.