Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ми се допаѓа. Ми личи на Адидас патика оние професионалните за трчање.
Не е нова идејава за Алфа СУВ... Уште во 2003-та избација некој си концепт „Камал“... Ова сеа е поприлично истото со тоа од тогаш. А ко што знаеме, тогаш Chrysler group сеуште не беше под Фиат (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Тоа време повеќе имаа соработка со GM него ли со Chrysler групацијата. Тој период Chrysler беа со Mercedes, т.е. Daimler. Малце не ми се верува до толку да се мешале едни со други, иако нели, не е исклучена и таа можност
Цитат: velestrumf на 10 Октомври 2011, 17:37:54 pmТоа време повеќе имаа соработка со GM него ли со Chrysler групацијата. Тој период Chrysler беа со Mercedes, т.е. Daimler. Малце не ми се верува до толку да се мешале едни со други, иако нели, не е исклучена и таа можност Epa najprvo koga pocnaa ovie spekulacii se pisuvase deka SUV-to i naslednikot na 166 trebase da imaat platformi od chrysler......pa potoa se zboruvase deka ke bide mal SUV-ot i ke ja zeme C-EVO platformata na Giulietta......pa sega otkako go kupija Chrysler,definitivno e jasno na sto ke se bazira...Megutoa, platformata na Chrysler 300C pocna da ja koristi Lancia za novata Thema,a "169" ke deli platforma so Quatroporte
Цитат: cuoresportivo166 на 10 Октомври 2011, 18:23:31 pmЦитат: velestrumf на 10 Октомври 2011, 17:37:54 pmТоа време повеќе имаа соработка со GM него ли со Chrysler групацијата. Тој период Chrysler беа со Mercedes, т.е. Daimler. Малце не ми се верува до толку да се мешале едни со други, иако нели, не е исклучена и таа можност Epa najprvo koga pocnaa ovie spekulacii se pisuvase deka SUV-to i naslednikot na 166 trebase da imaat platformi od chrysler......pa potoa se zboruvase deka ke bide mal SUV-ot i ke ja zeme C-EVO platformata na Giulietta......pa sega otkako go kupija Chrysler,definitivno e jasno na sto ke se bazira...Megutoa, platformata na Chrysler 300C pocna da ja koristi Lancia za novata Thema,a "169" ke deli platforma so QuatroporteWell smack my ass and call me Judy! Некако осеќам дека тоа ќе биде мојата прва Алфа... Нормално, планирам да сјебам пар менувачници и експозитури, за соодветно да се обезбедам нели
Цитат: chlink на 10 Октомври 2011, 18:42:03 pmНа нареден собир мора и ние да клокотиме
Видоа, дека имаат послаби моторчиња од Меганите, Опелите и Голфовите... па на ред се мотори да праат http://www.brzkrug.com/novitetiii/mk-avto/2304-alfa-romeo---300k