Фактс сејк ти треба за изглед? Да беше друг бренд со истиов дизајн од напред ќе го исхејтаа сите оние списанија кои сега го фалат. Ама пошто е алфа и демек треба да е нешто дизајн момент - демек добра е.
Џабе ти е секој муабет. Ај во други расправии може да се стави човек на твоја страна, да сфати што сакаш да кажеш. Ама во случајов мислам дека нема потреба да се напрегаш. Дека е ружна, ружна е ко такво. Да не се лажеме мислам. Не го викам ова за себе, туку општо да не се лажеме. Мислам каде со оваа ружна фаца, каде?
Ок, прекрасна е. Хејтер сум бил зошто ми е ружна од напрад ружнава кола? Што не сум хејтер на Брера или 159? Или не хејтер на Алфа туку хејтер на Џулиета/Мито? Епа тогаш хејтер сум, тоа е. Ружни се до недоглед. Пред се се толку ружни од напред, чисто ради контраст од претходната генерација. Да беше претходната „онака“ па ај оваа ја укењале. Ама претхотната беше безобразно добра, а оваа е за никаде.
Колава е убава. Ако се лажеме. Дајте малце реалност побогу, јас разбирам фалење на „своето“ ама малце реалност... Споредбата со спомениците ти беше баш на место.
Незнам зошто толку потреба да се брани ваков одвратен преден дизајн, навистина. Нека ви биде. Голема заблуда е тоа што мислите дека ако го зборите дека е добар, ќе стане добар дизајнот.