Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: diablic на 12 Април 2013, 00:05:10 amдобре дојде на форумов, и со здравје да си ја тркалаш количкава.Абе биталчани ршум напраивте,цела битола на форумов се пресели Fala ...nikoj nemozi so bitolcani
добре дојде на форумов, и со здравје да си ја тркалаш количкава.Абе биталчани ршум напраивте,цела битола на форумов се пресели
Цитат: edin-e30 на 11 Април 2013, 23:21:29 pmЦитат: ExtremeBt на 11 Април 2013, 23:20:13 pmДобредојде!Го немам видено низ град, ама ме бендисва! ne go vozam mn niz grad nemam vozacka Е кај го возиш? Низ двор?
Цитат: ExtremeBt на 11 Април 2013, 23:20:13 pmДобредојде!Го немам видено низ град, ама ме бендисва! ne go vozam mn niz grad nemam vozacka
Добредојде!Го немам видено низ град, ама ме бендисва!
Цитат: edin-e30 на 12 Април 2013, 00:11:54 amЦитат: diablic на 12 Април 2013, 00:05:10 amдобре дојде на форумов, и со здравје да си ја тркалаш количкава.Абе биталчани ршум напраивте,цела битола на форумов се пресели Fala ...nikoj nemozi so bitolcani Само Прилепчани
Камен е BMW то Ај добредојде
Иако е постаро BMW-во, одлично е, ми се допаѓа агресивната предница.
Абе ногу офтопик ојдовме, ај нешто за БеНвето пример: Оти сато не ти работи, 22:55, а дење надвор? Или Финска е сликано ова? (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
да да тука сме 45-6 км исто ко на мочање да си пошол
Цитат: ExtremeBt на 12 Април 2013, 00:23:16 amАбе ногу офтопик ојдовме, ај нешто за БеНвето пример: Оти сато не ти работи, 22:55, а дење надвор? Или Финска е сликано ова? (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)ај па ти за сато се фати да не си прилепчанец? шо се секираш утре будилникот че се го стави и се че си биди ок.
kurcovic te gibat za satot ... mojot so skazalki e zastanva kaj 11