Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: martin_bt на 11 Април 2013, 23:11:34 pmза ова канта 5 пари не давам abe sedi posleden si so 128kata xD
за ова канта 5 пари не давам
Цитат: edin-e30 на 11 Април 2013, 23:12:23 pmЦитат: martin_bt на 11 Април 2013, 23:11:34 pmза ова канта 5 пари не давам abe sedi posleden si so 128kata xDЕдин седи мирен да не палам машината ! Еј мајтап на страна, добродојде и имај пријатен престор БМВ-то ако каначка, ама стакло каначка е
Прв газда си кажа,сегашниот газда по реден број ххх... Го знам количето од низ град добро е со здравје да се вози и со памет.
прекрасно
добре дојде на форумов, и со здравје да си ја тркалаш количкава.Абе биталчани ршум напраивте,цела битола на форумов се пресели
Цитат: ExtremeBt на 11 Април 2013, 23:20:13 pmДобредојде!Го немам видено низ град, ама ме бендисва! ne go vozam mn niz grad nemam vozacka
Добредојде!Го немам видено низ град, ама ме бендисва!
Познато од низ град... Добар примерок е ! Со здравје да го возиш !
Цитат: diablic на 12 Април 2013, 00:05:10 amдобре дојде на форумов, и со здравје да си ја тркалаш количкава.Абе биталчани ршум напраивте,цела битола на форумов се пресели Остај тоа,Битола прерасна во градот на е30-ките