Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
kurcovic te gibat za satot ... mojot so skazalki e zastanva kaj 11
Добре дојде ! ако е то бмв то шо мислам прво беше во цапаро па после беше кај науме и одтаму траг се изгуби се до сега го немаф видено Ако е то не сум сигг ! иначе добро бмв ,3та битолска е30ка на форум ! нека се множат! Цитат: Cukale на 12 Април 2013, 16:42:09 pmkurcovic te gibat za satot ... mojot so skazalki e zastanva kaj 11 Курле ако ти е со сказалки јас ке порачам друго сатче со поголема Куранте техника па моето ке ти одговара да се дигитализираш и ти [/quoteNe e to
Кој шофер на Глигоров ?
Добре дојде ! ако е то бмв то шо мислам прво беше во цапаро па после беше кај науме и одтаму траг се изгуби се до сега го немаф видено Ако е то не сум сигг ! иначе добро бмв ,3та битолска е30ка на форум ! нека се множат! Цитат: Cukale на 12 Април 2013, 16:42:09 pmkurcovic te gibat za satot ... mojot so skazalki e zastanva kaj 11 Курле ако ти е со сказалки јас ке порачам друго сатче со поголема Куранте техника па моето ке ти одговара да се дигитализираш и ти
Ова ауто има борд компјутер?
Цитат: S16-HGT на 12 Април 2013, 21:51:15 pmКој шофер на Глигоров ?Ko go zedov mi rekoj deka toj bil prv gazda a i imam dukumenti od kaj so e kupeno prv pat direk od salon za bmw ljubjana